Kat er død, efter den blev farvet af pink-besat ejer

Den russiske forfatter, Lena Lenina, har trukket en del overskrifter, efter hun holdt en fest, hvor temaet var pink, og i den anledning farvede hun sin kats pels pink med hårfarve.

Den 36-årige kvinde er siden blevet kritiseret for sit pink-stunt, som gik ud over den unge kat i september sidste år. Ifølge vidner til festen opførte katten sig hysterisk og utilpas i løbet af festen. Det skriver Daily Mail.

Til sit forsvar har Lena Lenina udtalt:

- Den lyserøde farve var specielt udvalgt for sine helbredende egenskaber, og fordi den også styrker kattens pels. Min dyrlæge fortalte mig, at det ville være gavnligt for ham, lød det fra forfatteren.

Efter festen vedblev hankatten med at være pink, mens den slikkede sin pels ren ligesom alle andre katte. Ifølge dyreforkæmpere fik katten det dårligere og dårligere og døde et stykke tid efter. Den dyrlæge, som undersøgte den dødeligt syge kat, skulle have fastslået, at dødsårsagen var forgiftning.

Adskillige dyreelskere har siden den pink kats død kæmpet for, at politiet vil undersøge sagen og rejse tiltale for dyremishandling, men indtil videre er det ikke sket.

 

Dagens Gossip