Kate-effekten: Kates kjole udsolgt på to timer

En ganske almindelig kjole i en pinknuance til 400 kroner er med et blevet centrum for en vild kamp, hvor det meste af Englands kvinder forsøger at få fat i et eksemplar.

Hertuginden af Cambridge bar nemlig kjolen i sidste uge på det første officielle billede af prins William, Hertuginde Kate og den nyfødte prins George, skriver Billedbladet.

Kort efter familiebilledet kom ud, styrtede utallige kvinder ud i butikkerne for at få en kjole magen til Kates. I løbet af to timer var kjolen udsolgt.

Den populære kjole er fuchsiafarvet og kommer fra det britiske ventetøjsmærke Seraphine.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Også på nettet blev Seraphine mødt af en hær af shoppelystne kvinder. Firmaet melder alt udsolgt i alle farver og størrelser. Der er fire ugers ventetid på kjolen, ifølge Seraphines hjemmeside.

På trods af den lange venteliste tikker der stadig tusindvis af nye ordrer ind på Seraphines hjemmeside.

Det er ikke kun engelske kvinder, der gerne vil have fingre i kjolen, også amerikanske og andre nationaliteter efterspørger modellen.

Grundlæggeren af Seraphine, Cecile Reinaud udtaler i en pressemeddelelse, at det har været en umådelig ære, og en drøm der er gået i opfyldelse, at hertuginden har valgt at bære en kjole fra Seraphine på familiefotografiet.

- Hun ser så strålende ud i vores lyse, fuchsiafarvede design. Det er et perfekt valg til at vise verden hendes lykke med hendes nyfødte og hendes mand, lyder det fra Cecile Reinaud i pressemeddelelsen.

 

Dagens Gossip