Katherina fra De unge mødre har kontakt med sønnen igen

23/09/2013 15:50

Aller Media

Nyheder
I januar gik et af Katherinas største ønsker i opfyldelse. Hun fik kontakt med sin søn Mikas igen. I reportageserien De unge mødre har man flere gange kunne høre hendes sorg om, at hun var nødt til at opgive den lille dreng – simpelthen fordi hun ikke følte sig som hans mor, fordi hun havde fået en fødselsdepression. Katherina taler ud om fødselsdepression. Læs mere på udeoghjemme.dk Siden har Mikas boet hos sin far, hvor han har haft en tryg og dejlig opvækst, men desværre uden kontakt til sin mor. Det første møde Nu er Mikas blevet 5 år, og Katherina har i flere år savnet sin lille dreng. Endelig i januar mødtes de to igen. - Jeg havde første samvær med Mikas i januar. Det gik over al forventning. Virkelig storartet, siger hun med smil i stemmen. Det første møde foregik i et legeland, så Mikas ikke følte sig presset til at sidde hos en mor, han ikke kunne huske og ikke kendte. Men det gik ikke den lille knægt på. Natascha Linea længes efter sin datter. Læs mere på udeoghjemme.dk Kaldte på mor - Efter 45 minutter kaldte han mig for mor. Der er mange børn, der kalder på deres mor i sådan et legeland, så jeg hørte det ikke med det samme. Men da jeg kom tættere på, kunne jeg godt høre, at det var ham, der kaldte på mig, og han kaldte mig mor, fortæller hun. - Det var lidt underligt, men selvfølgelig også dejligt, indrømmer hun. Siden har samværet kørt gnidningsfrit, og mor og søn ser frem til mange skønne stunder sammen. Af Joan Andersen, Udeoghjemme.dk/NewsDesk, Aller Media

Mest læste i dag

I januar gik et af Katherinas største ønsker i opfyldelse. Hun fik kontakt med sin søn Mikas igen.

I reportageserien De unge mødre har man flere gange kunne høre hendes sorg om, at hun var nødt til at opgive den lille dreng – simpelthen fordi hun ikke følte sig som hans mor, fordi hun havde fået en fødselsdepression.

Katherina taler ud om fødselsdepression. Læs mere på udeoghjemme.dk

Siden har Mikas boet hos sin far, hvor han har haft en tryg og dejlig opvækst, men desværre uden kontakt til sin mor.

Det første møde

Nu er Mikas blevet 5 år, og Katherina har i flere år savnet sin lille dreng. Endelig i januar mødtes de to igen.

- Jeg havde første samvær med Mikas i januar. Det gik over al forventning. Virkelig storartet, siger hun med smil i stemmen.

Det første møde foregik i et legeland, så Mikas ikke følte sig presset til at sidde hos en mor, han ikke kunne huske og ikke kendte. Men det gik ikke den lille knægt på.

Natascha Linea længes efter sin datter. Læs mere på udeoghjemme.dk

Kaldte på mor

- Efter 45 minutter kaldte han mig for mor. Der er mange børn, der kalder på deres mor i sådan et legeland, så jeg hørte det ikke med det samme. Men da jeg kom tættere på, kunne jeg godt høre, at det var ham, der kaldte på mig, og han kaldte mig mor, fortæller hun.

- Det var lidt underligt, men selvfølgelig også dejligt, indrømmer hun.

Siden har samværet kørt gnidningsfrit, og mor og søn ser frem til mange skønne stunder sammen.

Af Joan Andersen, Udeoghjemme.dk/NewsDesk, Aller Media