Katie Holmes elsker at spille stærk kvinde

Den 35-årige skuespiller Katie Holmes fortæller i et nyt interview, at hun elsker at spille stærke kvindelige karakterer.

Katie Holmes, der er blevet skilt for Tom Cruise, spiller den kvindelige hovedrolle som en skolelærer, der udøver selvtægt, i sin nye film Miss Meadows.

- Jeg elskede at spille denne karakter, fordi hun har gode manerer og en uskyldighed over sig, men hun klarer også paragrafferne. Jeg er så stor en fan af kvindelige karakterer, så det var godt at spille denne her, siger Katie Holmes ifølge showbizspy.com.

Børn skal føle sig elsket

Skuespilleren opdrager sin datter Suri i samarbejde med eksmanden Tom Cruise, og hun åbnede for nyligt op omkring sin rolle som mor.

- Jeg mener, at det basale er vigtigt: Prioritet nummer er at sikre sig, at dit barn føler sig elsket. Og godt tilpas med sig selv, sagde skuespilleren til britisk ELLE.

Katie Holmes har farvet håret mørkere. Se billedet på ELLE.dk

Katie Holmes sætter samtidig en ære i at fortælle sin datter, at hun er unik, og at hun skal hyldes for den, hun er.

Katie Holmes elsker stærke kvinder

Hendes egen mor sagde i sin tid til skuespilleren, at ingen kunne elske hende som en mor.

- Børn bliver udsat for så meget mere, end vi gjorde. Jeg tror, at enhver generation får den følelse af, at alt er så meget mere anderledes, end da de voksede op, siger hun.

Sidste år gik rygterne om, at Katie Holmes datede en ny mand. Se hvem på ELLE.dk

Men det er bestemt ikke kun en ulempe, for Katie Holmes ved, at alle erfaringer i sidste ende giver en større forståelse, og hjælper os til at indse, hvad der er vigtigt.

- Jeg elsker stærke kvinder…Og jeg elsker at blive inspireret af mennesker, der kæmper for det, de tror på og hårdt arbejde, og som er kreative. Og har integritet, siger skuespilleren.

Miss Meadows har netop fået amerikansk biografpremiere.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip