Kendisser heppede på Grand Prix-venner

Skrevet af admin

08/02/2015
Lørdag aften snuppede gruppen Anti Social Media sejren som vindere af årets Melodi Grand Prix.Og ironisk nok sad masser af danske kendisser klar bag skærmene og delte flittigt deres begejstring for musikkonkurrencen på det sociale billedmedie Instagram.Både de syngende artister og folkene omkring showet fik således masser af opbakning i forbindelse med den store musikaften.Danseren og sangeren Sonny Fredie Pedersen sendte masser af god karma af sted til alle deltagerne.- Ønsker alle aftenens deltagere en mægtig fin tid, lød det fra sidste års deltager.Den tidligere MGP-værtinde Louise Wolff jokede derimod med aftenens to værter, Jacob Riising og Esben Bjerre.- Stakkels Esben, der skal trækkes med det bløddyr. Men han har i det mindste ikke latexdragten på i år, skrev Wolff til værtsbilledet og refererede dermed til Riising, som tidligere har trukket i samme stramme lakoutfit, som Wolff tidligere har haft på som vært.Danseren Silas Holst heppede dog mest af alt på en af danserne på showet.- Sidder og taber kæben over min lækre, dygtige veninde. Du styrer den Melodi Grand Prix-dansescene, lød det fra den 31-årige dansemus.Særligt var producer og X Factor-dommer Remee ved at eksplodere af stolthed. Musikmageren har nemlig sammen med sin medproducer Chief 1 skrevet tekst og musik til vindernummeret, og det fejrede han med muffins og kæmpehyldest med masser af hjerter.- JAAAAAAAAAA. TAK TAK TAK, lød det fra Remee efter sejren.Se billederne her:Sonny Fredie Pedersen: http://instagram.com/p/yz0hvmAYnu/?modal=trueLouise Wolff: http://instagram.com/p/yz6MVHROUG/?modal=trueSilas Holst: http://instagram.com/p/yz7NaFKnUb/?modal=trueRemee: http://instagram.com/p/y0G7_Wx6kN/?modal=trueOg Remees heppe-muffins: http://instagram.com/p/y0Bze3R6qU/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Lørdag aften snuppede gruppen Anti Social Media sejren som vindere af årets Melodi Grand Prix.

Og ironisk nok sad masser af danske kendisser klar bag skærmene og delte flittigt deres begejstring for musikkonkurrencen på det sociale billedmedie Instagram.

Både de syngende artister og folkene omkring showet fik således masser af opbakning i forbindelse med den store musikaften.

Danseren og sangeren Sonny Fredie Pedersen sendte masser af god karma af sted til alle deltagerne.

- Ønsker alle aftenens deltagere en mægtig fin tid, lød det fra sidste års deltager.

Den tidligere MGP-værtinde Louise Wolff jokede derimod med aftenens to værter, Jacob Riising og Esben Bjerre.

- Stakkels Esben, der skal trækkes med det bløddyr. Men han har i det mindste ikke latexdragten på i år, skrev Wolff til værtsbilledet og refererede dermed til Riising, som tidligere har trukket i samme stramme lakoutfit, som Wolff tidligere har haft på som vært.

Danseren Silas Holst heppede dog mest af alt på en af danserne på showet.

- Sidder og taber kæben over min lækre, dygtige veninde. Du styrer den Melodi Grand Prix-dansescene, lød det fra den 31-årige dansemus.

Særligt var producer og X Factor-dommer Remee ved at eksplodere af stolthed. Musikmageren har nemlig sammen med sin medproducer Chief 1 skrevet tekst og musik til vindernummeret, og det fejrede han med muffins og kæmpehyldest med masser af hjerter.

- JAAAAAAAAAA. TAK TAK TAK, lød det fra Remee efter sejren.

Se billederne her:

Sonny Fredie Pedersen: http://instagram.com/p/yz0hvmAYnu/?modal=true

Louise Wolff: http://instagram.com/p/yz6MVHROUG/?modal=true

Silas Holst: http://instagram.com/p/yz7NaFKnUb/?modal=true

Remee: http://instagram.com/p/y0G7_Wx6kN/?modal=true

Og Remees heppe-muffins: http://instagram.com/p/y0Bze3R6qU/?modal=true

Newspaq