Kendisser og gratis brændstof hos Shell i Sydhavnen

Der er 100 kroner i rabat til de første 50 kunder, der fra klokken 11 får en kupon og tanker Shell FuelSave brændstof på Shelltanken på Borgmester Christiansensgade i Sydhavnen.

Sådan lyder tilbuddet, når Casper Elgaard og radiovært Mai-Britt Vingsøe på fredag besøger Shelltanken. Anledningen er den sjællandske semifinale i DM i Brændstof, hvor fem sjællandske bilister skal dyste om, hvem der er bedst til at komme langt på literen.

- DM i Brændstof drejer sig om at hjælpe bilister til at lære, hvordan man med nogle enkle råd om brændstofvalg og kørsel kan køre længere på hver eneste liter. Og i den anledning er det da oplagt at lade nogle af de mange gode kunder få nogle ekstra liter oveni, når de tanker, så de kan komme endnu længere for de samme penge, siger Casper Elgaard, der er ambassadør for Shell FuelSave i Danmark.

Man behøver i øvrigt ikke tanke for mere end 100 kroner for at bruge kuponen og få gratis brændstof. Kuponen bliver udleveret af personale ude foran butikken fra klokken 11 og kun til de 50 første.

Længst på literen

Til semifinalen bliver de fem bilister briefet i brændstoføkonomisk kørsel af Casper Elgaard, hvorefter de med Mai-Britt Vingsøe som heppende passager skal gennemkøre en rute af cirka 10 minutters varighed i en Skoda Citigo med brug af færrest dråber brændstof.

Den, der bruger mindst brændstof, vinder semifinalen og skal sammen med Mai-Britt Vingsøe forsvare den sjællandske ære ved den store finale i København blot fire dage senere. Her kan vinderen se frem til at få overrakt en Skoda Citigo, som er konkurrencens hovedpræmie.

Ny bil og masser af brændstof på højkant

De fem bilister bliver fundet af morgenværterne på NOVA fm i perioden frem til fredag, og de fem skal dyste bag rattet i Sydhavnen den 9. maj. Hver af de fem får for 1.000 kroner gratis brændstof.

Vinderen af semifinalen udråbes til jysk mester i brændstof og vinder retten til at gå videre til finalen. Her er store præmier på spil: enten et halvt eller helt års forbrug af brændstof til en værdi af henholdsvis 7.500 og 15.000 kroner – eller måske endda en splinterny bil.

Ved finalen i København den 13. maj kører den sjællandske vinder sammen med Mai-Britt Vingsøe, som mange af os bl.a. kender fra morgenprogrammet på NOVA fm. Mai-Britt Vingsøe kommer oprindeligt fra Stenløse og er derfor klar på at kæmpe for Sjælland.

Team Sjælland står over for to andre hold fra henholdsvis Fyn og Jylland, der føres an af sangerinde Julie Berthelsen, der kommer fra Svendborg, mens det jyllandske hold føres an af standupkomiker Torben Chris, der kommer fra Give.

Holdene skal ud i fire etaper med blandet kørsel. Og den, der bruger mindst brændstof, og altså kommer længst på literen, kan som vinder køre hjem i en ny Skoda Citigo. Nr. 2 vinder et års forbrug af brændstof til en værdi af 15.000 kroner, og tredjepladsen vinder brændstof til en værdi af 7.500 kroner.

Det hele dækkes live på NOVA fm.

 

Dagens Gossip