Kendt dansk radioværtinde skifter navn

Skrevet af admin

29/01/2015
Hun havde svoret, at hun aldrig nogensinde ville gøre det. Men da radioværten Benedicte Balling i august blev gift, så skiftede hun alligevel sit kendte efternavn ud med sin gemals.Det betyder, at den kendte radiostemme nu hedder Benedicte Krag-Juel-Vind-Frijs, som er det efternavn, hendes ægtemand Philip, bærer rundt på. - Jeg har taget min mads navn, for det er så langt, og hvis jeg også skulle putte mit eget på, så ville det blive helt ekstremt, fortæller radioværtinden.- Og jeg synes også, at det er meget rart, at vi hedder det samme i hele familien, siger hun.Alligevel var det ikke en beslutning, der lå lige for.- Jeg havde svoret, at jeg aldrig ville gøre det, men man bliver ældre, og så betyder det ikke så meget længere, siger Benedicte Krag-Juel-Vind-Frijs, der blev gift i august og i øjeblikket er på barsel fra jobbet på Nova FM.Når hun vender tilbage dertil, vil lytterne dog stadig kunne kende hende som Benedicte Balling.- I arbejdssammenhænge kommer jeg til at hedde det samme, som jeg plejer, siger hun.Newspaq

Dagens topnyheder

Hun havde svoret, at hun aldrig nogensinde ville gøre det. Men da radioværten Benedicte Balling i august blev gift, så skiftede hun alligevel sit kendte efternavn ud med sin gemals.

Det betyder, at den kendte radiostemme nu hedder Benedicte Krag-Juel-Vind-Frijs, som er det efternavn, hendes ægtemand Philip, bærer rundt på.

- Jeg har taget min mads navn, for det er så langt, og hvis jeg også skulle putte mit eget på, så ville det blive helt ekstremt, fortæller radioværtinden.

- Og jeg synes også, at det er meget rart, at vi hedder det samme i hele familien, siger hun.

Alligevel var det ikke en beslutning, der lå lige for.

- Jeg havde svoret, at jeg aldrig ville gøre det, men man bliver ældre, og så betyder det ikke så meget længere, siger Benedicte Krag-Juel-Vind-Frijs, der blev gift i august og i øjeblikket er på barsel fra jobbet på Nova FM.

Når hun vender tilbage dertil, vil lytterne dog stadig kunne kende hende som Benedicte Balling.

- I arbejdssammenhænge kommer jeg til at hedde det samme, som jeg plejer, siger hun.

Newspaq