Kendt komiker får Netflix-dobbeltrolle

Kevin Spacey gjorde det med "House of Cards" og Taylor Schilling med "Orange is the New Black". Nu føjer Netflix endnu et prominent navn til listen over skuespillere, der har skrevet kontrakt med den populære streamingtjeneste.

Skuespiller Adam Sandler har nemlig netop sagt ja til at lave fire film eksklusivt til Netflix. Det skriver Toronto Sun.

- Da disse fine mennesker kom og tilbød mig at lave fire film til dem, sagde jeg straks ja af en eneste grund: Netflix rimer på "wet chicks" (våde tøser, red.), siger Adam Sandler i en pressemeddelelse.

Den populære skuespiller, som blandt andet er kendt for sine komiske roller i filmene "50 First Dates" og "Mød min 'måske' kone", skal ud over at medvirke i de fire film også producere dem.

Adam Sandler etablerede nemlig i 1999 sit eget produktionsselskab, "Happy Madison Productions", som ifølge kontrakten skal samarbejde med Netflix om at producere de fire film.

Den første Adam Sandler Netflix-film forventes at være klar til streaming allerede i 2015.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip