Kendt mandlig komiker bor sammen med flere hundrede dukker

Selv om Jason Segel, der er bedst kendt for sin rolle som Marshall Eriksen i komedieserien "How I Met Your Mother", bor alene, er han bestemt ikke ensom. Han deler nemlig hjem med mere end hundrede dukker.

Den 34-årige komiker, skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter er så besat af at samle dukker, at de så småt har overtaget hjemmet i Los Angeles. Det fortæller han til den britiske avis The Guardian.

- Jeg har de dukker, jeg fik som barn og som jeg brugte til at lave film med, men jeg har også en masse nye, siger han.

- Dengang jeg lavede "The Muppets", var der en Jason Segel-dukke, som jeg fik lov til at beholde, siger han stolt og tilføjer:

- Det er altså topmålet af arrogance. At have en dukke, der ligner dig selv, i dit hus. Gudskelov at der er en forklaring, ellers ville jeg bare være en arbejdsløs mand i et hus fuld af dukker. Det ville være forfærdeligt, siger han.

Jason Segel har tidligere dannet par med Michelle Williams, Drew Barrymore og Chloe Sevigny. I dag dater han den 32-årige skuespillerinde Bojana Novakovic.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip