Kendt trommeslager køber popprinsseses hus

Som kendis kan man godt have brug for lidt privatliv og et par forskellige huse at flygte til, når paparazziene kommer for tæt på.

Sådan er det i hvert fald for trommeslager og sanger Phil Collins. Men en bolig i New York og et hus i Schweiz er ikke nok. Han har nu også købt et hus i Miami med udsigt over Biscayne-bugten og en kæmpe have.

Men det er ikke et hvilket som helst hus. Det er nemlig popprinsessen Jennifer Lopez' tidligere hjem.

Det skriver Female First.

Og her får Collins masser af plads til at gemme sig for resten af verdenen. På den store grund med over en hektar have, har huset hele syv soveværelser, otte badeværelser, et udendørskøkken, pool, bådplads og en fiskedam med de flotte hvid-orange japanske koi karper.

Men det er ikke nok for Collins. Ejendomsmægleren, som Collins har købt huset af, er nemlig i gang med at renovere huset, før familien på fire flytter ind. Renoveringen består blandt andet i at fjerne loftet og bygge værelserne på anden sal om.

Huset har i alt kostet Collins 33 millioner dollar, hvilket svarer til godt 218 millioner danske kroner. Han bor lige nu i Schweiz med sin kone og to sønner Nicholas og Matthew, men savnede et større stykke land.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip