Kendte danskere gør klar til svær aften

Det er ikke nogen nem opgave, de danske kendisser, der lørdag aften sidder i call centeret ved "Knæk Cancer"-showet, har påtaget sig, for der kommer personlige og ofte sørgelige historier frem, når danskerne ringer ind.

Men alligevel har rigtig mange sagt ja til at tage imod danskernes opkald, når de donerer penge til Kræftens Bekæmpelse.

- Jeg har tænkt meget på dem, jeg kender, der har tabt og vundet kampen mod kræft, og derfor gør jeg det med glæde, fortæller sangerinden Birthe Kjær, der har prøvet at forberede sig på at høre de mange personlige historier, der ofte er knyttet til donationerne.

- Jeg tror, det er vigtigt, at man har empati og prøver at være positiv, siger hun.

Også grevinde Alexandra er blandt dem, der har takket ja til en stol i call centeret.

- Man skal lytte og være åben og huske, at man ikke behøver at komme med en løsning, fortæller grevinden.

Håndboldspilleren Louise Svalastog mener, at det er svært ikke at blive påvirket.

- Jeg er ekstremt følsom, men jeg har prøvet at forberede mig på at skulle høre nogle alvorlige historier. Jeg vil helt sikkert blive rørt, men jeg vil prøve at lytte og lære noget af det, folk fortæller. Det er vigtigt at vi husker at sætte pris på livet, siger hun.

Også Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen kan mærke, at det er en særlig aften. Hun har før taget telefonen ved arrangementet og lyttet til de mange personlige beretninger.

- Man kan bestemt godt blive påvirket, især når det er børn, der ringer ind, siger hun.

Statsminister Helle Thorning Schmidt er også med ved showet, hvor hun skal sætte gang i en foto-stafet, der skal samle penge ind.

- Det er den sygdom, jeg føler, tager flest fra os. En sygdom, der stjæler mennesker, også i deres bedste alder, siger hun.

- Aftenen handler om, at alle bidrager med det, de har til rådighed, og sammen kan vi gøre en kæmpe forskel, siger statsministeren, der selv mistede sin far til kræft og KOL.

Det er tredje gang, TV2 og Kræftens Bekæmpelse afholder "Knæk Cancer". Sidste år blev der indsamlet 143 millioner kroner til formålet.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip