Kenny Dalglish vender tilbage til Liverpool

05/10/2013 15:31

BNB

Nyheder
Ifølge den engelske avis The Guardian har Dalglish de seneste dage haft samtaler med både direktør, ejere og nuværende manager, inden han accepterede tilbuddet om at vende tilbage til Liverpool. 'King Kenny', som han kaldes af klubbens tilhængere, tiltræder i bestyrelsen, hvor hans primære opgave i rollen som såkaldt non-executive director bliver at komme med indput til strategien både på banen og i klubbens talentakademi. Den legendariske spiller og manager var i 1980'erne blandt Europas bedste spillere, da han sammen Liverpool høstede den ene store triumf efter den anden. I januar 2011 vendte han tilbage i rollen som manager, men blot halvandet år senere blev han afløst af Brendan Rodgers. Dalglish tiltræder øjeblikkelig i rollen og vil allerede lørdag eftermiddag være tilstede på Anfield, når Liverpool tager imod Crystal Palace. Legenden fortæller til avisen, at det er med stolthed, han igen er tilbage i klubben. - Det er en ære og et privilegium at blive spurgt om at vende tilbage til Liverpool som direktør. Jeg har altid sagt, at hvis der var noget, jeg kunne gøre for at hjælpe klubben, så ville jeg være til rådighed - da de ringede, tøvede jeg ikke mindste. - Jeg ser frem til at arbejde sammen med den øvrige bestyrelse om de strategiske udfordringer, vi står overfor i Liverpool FC. Klubben har givet mig og min familie så meget, siden vi ankom for mere 36 år siden, og min prioritet vil og har altid været at gøre, hvad der er bedst for klubben, siger Dalglish. Klubben ser frem til at gøre brug af årtiers erfaring, som skotten har samlet i fodboldverdenen, siden han debuterede for skotske Celtic 1968.

Mest læste i dag

Ifølge den engelske avis The Guardian har Dalglish de seneste dage haft samtaler med både direktør, ejere og nuværende manager, inden han accepterede tilbuddet om at vende tilbage til Liverpool. 'King Kenny', som han kaldes af klubbens tilhængere, tiltræder i bestyrelsen, hvor hans primære opgave i rollen som såkaldt non-executive director bliver at komme med indput til strategien både på banen og i klubbens talentakademi.

Den legendariske spiller og manager var i 1980'erne blandt Europas bedste spillere, da han sammen Liverpool høstede den ene store triumf efter den anden. I januar 2011 vendte han tilbage i rollen som manager, men blot halvandet år senere blev han afløst af Brendan Rodgers.

Dalglish tiltræder øjeblikkelig i rollen og vil allerede lørdag eftermiddag være tilstede på Anfield, når Liverpool tager imod Crystal Palace. Legenden fortæller til avisen, at det er med stolthed, han igen er tilbage i klubben.

- Det er en ære og et privilegium at blive spurgt om at vende tilbage til Liverpool som direktør. Jeg har altid sagt, at hvis der var noget, jeg kunne gøre for at hjælpe klubben, så ville jeg være til rådighed - da de ringede, tøvede jeg ikke mindste.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med den øvrige bestyrelse om de strategiske udfordringer, vi står overfor i Liverpool FC. Klubben har givet mig og min familie så meget, siden vi ankom for mere 36 år siden, og min prioritet vil og har altid været at gøre, hvad der er bedst for klubben, siger Dalglish.

Klubben ser frem til at gøre brug af årtiers erfaring, som skotten har samlet i fodboldverdenen, siden han debuterede for skotske Celtic 1968.