Kessler skal til jule-bokse-bal

17/09/2012 19:20

Newspaq

Nyheder
Mikkel Kesslers næste kamp er på plads. Hans promotor Kalle Sauerland skriver på Twitter, at den danske supermellemvægter skal møde nordireren Brian Magee i sin næste kamp. Opgøret finder sted i begyndelsen af december måned i Danmark, fortæller Kesslers promotor Kalle Sauerland. - Det har taget noget tid, men nu er aftalen på plads, bortset fra tid og sted, men det bliver fastlagt inden længe, siger Sauerland i en pressemeddelelse. 37-årige Magee er bedst kendt blandt danske boksefans for at have slået både Mads Larsen og Rudy Markussen undervejs i karrieren. Førstnævnte slog han i januar 2010 i en EM-kamp i Aarhus, mens Markussen blev stoppet af Magee allerede i femte omgang, da de to boksere mødtes i Brøndby Hallen i februar i år. Ved den lejlighed var Mikkel Kessler til stede ved ringside og sagde, at han gerne ville møde nordireren, som omvendt ville glæde sig over muligheden for at besejre endnu en dansker i ringen. Dermed er der ikke kun lagt op til en boksekamp mellem Kessler og Magee, men også mellem Danmark og Nordirland. - Han er en god bokser med et stort hjerte. Det kræver mod at komme til Danmark og knockoute Mads og Rudy, men hans sejrsstime ender, når vi mødes. - Det bliver som en lille landskamp. Jeg er en stolt dansker, og han kommer til at få en omgang prygl, fordi han har slået mine landsmænd ud, siger Kessler. Mikkel Kesslers seneste kamp blev bokset 20. maj, hvor han besejrede amerikaneren Allan Green i fjerde omgang i en kamp i letsværvægt. Team Sauerland kalder kampen mellem Kessler og Magee for en VM-kamp, men det er en sandhed med modifikationer. Godt nok skal Magee forsvare sit WBA-mesterskab, men han er kun såkaldt Interim Champ. Indehaveren af den højest rangerede verdensmestertitel i WBA-regi - kaldet Super World Championship - er Andre Ward. Amerikaneren vandt titlen, da han slog Mikkel Kessler på hjemmebane i Oakland i november 2009.

Mest læste i dag

Mikkel Kesslers næste kamp er på plads. Hans promotor Kalle Sauerland skriver på Twitter, at den danske supermellemvægter skal møde nordireren Brian Magee i sin næste kamp.

Opgøret finder sted i begyndelsen af december måned i Danmark, fortæller Kesslers promotor Kalle Sauerland.

- Det har taget noget tid, men nu er aftalen på plads, bortset fra tid og sted, men det bliver fastlagt inden længe, siger Sauerland i en pressemeddelelse.

37-årige Magee er bedst kendt blandt danske boksefans for at have slået både Mads Larsen og Rudy Markussen undervejs i karrieren.

Førstnævnte slog han i januar 2010 i en EM-kamp i Aarhus, mens Markussen blev stoppet af Magee allerede i femte omgang, da de to boksere mødtes i Brøndby Hallen i februar i år.

Ved den lejlighed var Mikkel Kessler til stede ved ringside og sagde, at han gerne ville møde nordireren, som omvendt ville glæde sig over muligheden for at besejre endnu en dansker i ringen.

Dermed er der ikke kun lagt op til en boksekamp mellem Kessler og Magee, men også mellem Danmark og Nordirland.

- Han er en god bokser med et stort hjerte. Det kræver mod at komme til Danmark og knockoute Mads og Rudy, men hans sejrsstime ender, når vi mødes.

- Det bliver som en lille landskamp. Jeg er en stolt dansker, og han kommer til at få en omgang prygl, fordi han har slået mine landsmænd ud, siger Kessler.

Mikkel Kesslers seneste kamp blev bokset 20. maj, hvor han besejrede amerikaneren Allan Green i fjerde omgang i en kamp i letsværvægt.

Team Sauerland kalder kampen mellem Kessler og Magee for en VM-kamp, men det er en sandhed med modifikationer.

Godt nok skal Magee forsvare sit WBA-mesterskab, men han er kun såkaldt Interim Champ.

Indehaveren af den højest rangerede verdensmestertitel i WBA-regi - kaldet Super World Championship - er Andre Ward.

Amerikaneren vandt titlen, da han slog Mikkel Kessler på hjemmebane i Oakland i november 2009.