Kessler vil selv bestemme bokseslut

Mikkel Kessler lytter ikke til de folk, som mener, at han er færdig i løbet af to-tre kampe. Tværtimod har bokseren meget mere i sig, og han vil selv styre, hvornår han lægger handskerne på hylden.

- Helt ærligt. Det har jeg hørt på i de sidste fem år, og hver gang har jeg fundet fagligheden og stoltheden frem og bevist for hele verden, at de har taget fejl.

- Jeg har stadig masser at bevise, før jeg er færdig med boksningen. Jeg vil sætte et mærke i boksehistorien. Ikke kun i Danmark og Europa, men også i USA, lyder det fra Kessler i en klumme i Ekstra Bladet.

Lørdag skal Kessler møde nordireren Brian Magee i Herning, hvor Kessler har bokset en af sine bedste kampe mod briten Carl Froch.

- Selvfølgelig står kampen mod Froch som noget helt specielt for mig. Den var et vendepunkt i min karriere. Den kom på et tidspunkt, hvor mange var stoppet med at tro på mig. Folk dømte mig "over the hill" og færdig.

- Heldigvis vidste jeg, at det ikke forholdt sig sådan, og dengang kom stoltheden op i mig. Den aften mod Froch var jeg håndværkeren, der skulle vise, at jeg stadig kunne min metier.

- Ingen skulle fortælle mig, at jeg var færdig. Det skal jeg nok selv bestemme, hvornår jeg er, pointerer Kessler.

Efter sejren over Froch blev Kessler ramt af skader, men har siden knockoutet både Mehdi Bouadla og Allan Green.

- Alligevel skal jeg høre på folk, der kritiserer mig og siger, at jeg kun har to-tre kampe tilbage, sukker Kessler.

Første skridt i missionen om at blive længe i bokseringen skal tages på lørdag.

- Brian Magee har et VM-bælte, som jeg skal have fingre i. Og så har han altså banket to af mine gamle venner, Mads Larsen og Rudy Markussen.

- Jeg har stadig masser at bevise, før jeg er færdig med boksningen, skriver Mikkel Kessler.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip