Kevin Magnussen drømmer om Formel 1-kollega

20-årige Kevin Magnussen føler sig klar til Formel 1 i 2014 for McLaren, som han allerede er tilknyttet.

Danskeren skal enten sætte 2009-verdensmester Jenson Button eller den 22-årige mexicaner Sergio Perez, der afløser Lewis Hamilton, af hos Formel 1-giganten?

Spørgsmål: Kevin, hvem tror du, at du mest realistisk kan overtage en plads fra i 2014?

- Jeg vil ikke snakke om, hvad der er mest realistisk, men jeg vil gerne sige, at det mest optimale er at være holdkammerat med Jenson, fordi han har så meget erfaring, som han har.

- Der vil jeg kunne lære meget mere, end hvis det var mig og Perez. Han er super talentfuld, men har ikke været med i så mange år i Formel 1, siger Kevin Magnussen.

Ovenstående betyder ifølge Kevin Magnussen ikke, at han håber på, at Perez gør det dårligt i 2013, så McLaren skrotter mexicaneren.

- Jeg håber det bedste for McLaren, og jeg føler mig som en del af teamet. Jeg er sikker på, at Jenson og Sergio vil gøre det godt, og jeg håber det bedste for dem. Jeg håber ikke, at de kører dårligere, så det hjælper mig, siger Kevin Magnussen.

32-årige Button har kørt Formel 1 siden 2000, mens Perez har kørt de seneste to sæsoner hos Sauber.

I 2012 blev mexicaneren samlet nummer 10 i VM-serien, og det var godt nok til at sikre ham et sæde hos McLaren, efter at Lewis Hamilton er skiftet til Mercedes.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip