Kidmans bizarre festgæster skræmmer børnene

Det er ikke kun venner og bekendte, der bliver inviteret hjem til fest og farver, når skuespillerinden Nicole Kidman holder festivitas.

Den 47-årige australier er nemlig så begejstret for slanger, at de snoende krybdyr er med til hendes fester.

Det fortæller hun i et kommende interview med talkshowet Conan, som har lagt en bid af interviewet ud med den slangeglade skuespillerinde.

- Jeg er meget åben over for slanger, de er fantastiske, siger Kidman, som glædeligt sender festindbydelser ud til andre alternative gæster fra dyreverdenen.

-  Jeg har også haft en fest, hvor jeg har haft en masse vilde dyr med. Jeg elsker simpelthen dyr, lyder det fra skuespillerinden, der beskriver dem som sine "vilde venner." 

Ifølge skuespillerinden skyldes de alternative festgæster, at hun selv er vokset op i Australiens vilde natur med blandt andet en livsfarlig kæleedderkop.

Men som mor til to små slangeskræmte børn, døtrene Sunday på seks og fireårige Faith, har Kidman dog undladt at indbyde de snoende krybdyr til sin seneste komsammen.

- Jeg har haft slanger til mine fester før, men sidst jeg holdt Halloween-fest, måtte jeg droppe slangerne, fordi børnene ville blive for bange, siger Kidman i interviewet.

Kidman er meget apropos aktuel i filmen "Paddington", som handler om en talende bjørn. Den kan ses i de danske biografer fra 15. januar.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip