Kidnapper fængslet i fire uger

En 18-årig mand er torsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup blevet fængslet i fire uger, sigtet for at have bortført den toårige Chanel i Taastrup - en afgørelse, han ikke kærede til landsretten.

- Han er sigtet for grov vold, trusler og frihedsberøvelse. Mere kan jeg ikke oplyse, da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, siger anklager Susanne Andersen fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Den 18-årig opsøgte sent tirsdag aften Chanels mor i hendes lejlighed i Taastrup. De har været kærester, men hun afbrød forholdet til den unge mand, som ikke er biologisk far til hendes barn.

Ifølge Ekstra Bladets netavis tog han tirsdag aften kvælertag på hende, skar hendes tøj i stykker, truede hende på livet og låste hende inde, hvorefter han forsvandt med datteren.

Onsdag eftermiddag gik Københavns Vestegns Politi ud med en offentlig efterlysning af Chanel og hendes bortfører.

Sidst på eftermiddagen lykkedes det så at finde frem til den 18-årige, og klokken 17.40 blev han anholdt i Nivå af Nordsjællands Politi.

Ved anholdelsen havde han Chanel hos sig, og hun var i god behold.

Ifølge eb.dk erkendte han, inden dørene til grundlovsforhøret blev lukket, at han havde taget pigen med sig, men nægtede, at han skulle have brugt trusler og vold mod hendes mor.

/ritzau/

 

Dagens Gossip