KIF Kolding-profil ude med alvorlig skade

Den åbenlyst dygtige højre back hos KIF har fået adskillige muligheder for at komme med til en slutrunde med landsholdet spoleret af alvorlige skader gennem de senere år, og nu er den gal igen. En vridskade under træningen i tirsdags viser sig at være af værst tænkelige skuffe: Kasper Irmings korsbånd er ødelagt.

Ifølge klubben har Kasper Irming revet det forreste korsbånd over og står nu til en pause fra håndbolden på mellem seks og ni måneder. Den venstrehåndede back og fløj skal opereres i næste uge, og derefter står den på langvarig genoptræning.

- Det er naturligvis meget uheldigt for holdet, men specielt for Kasper. Kasper var inde i en rigtig god udvikling, og han har spillet på højt niveau over lang tid. Han sluttede sidste sæson rigtig godt af, og var kommet godt i gang med den nye, så det er utrolig ærgerligt, siger cheftræner Henrik Kronborg.

Træneren må i forvejen se bort fra holdets svenske venstrehånds-stjerne, Kim Andersson, der også er ude med en skade, ligesom klubbens nye islæt, spanske Albert Rocas, der også er venstrehåndsspiller, stadig ikke kan være med. Med dem og Irming ude, begynder truppen at være tyndt besat, hvad venstrehåndede bagspillere angår.

- Irming er en utrolig dygtig spiller, som kan noget på egen hånd. Lige nu mangler vi lidt venstrehænder. Men vi får forhåbentlig snart Albert Rocas med på holdkortet, og Kim Andersson gør fremskridt med sin genoptræning. Jeg er fortrøstningsfuld, men det er selvfølgelig utrolig ærgerligt, siger Henrik Kronborg.

KIF har indtil nu vundet klubbens to kampe i Håndboldligaen og møder lørdag TMS Ringsted hjemme i Kolding-hallen.

 

 

 

Dagens Gossip