Kikset røveriforsøg: Har du set maskeret mand på rød scooter?

Midt- og Vestjyllands Politi leder efter den maskerede mand, der i formiddag ved 09-35-tiden brød ind hos Spar Nord i Ikast for en kort bemærkning. Det skriver aoh.dk.

Gerningsmanden, der var iført sort strikhue med huller til øjnene og udstyret med et gult koben, brød et vindue op til et kontor i Spar Nord Ikast. På kontoret sad en bankansat, hvilket tydeligvis ikke var en del af den maskerede mands planer.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Løbehjulstyve overfalder dreng

- Han sagde "hej", men vendte sig derefter rundt og stak af uden udbytte, forklarer Kurt Halkjær, politiassistenten hos nærpolitiet i Ikast til aoh.dk.

Manden kørte afsted på sin gamle, røde scooter, der er kendetegnet ved at være yderst lammende. Herfra kørte han gennem smøgen mellem Spar Nord og boligbebyggelsen ved siden af Hotel Medi og drejede til højre mod Vestergade.

Det er især den røde scooter, som politiet håber, der er nogen, der kan genkende. Se billedet nederst.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Vi er særligt ude efter informationer omkring den røde scooter - eller hvis nogen kender til personer, der ejer et sådant køretøj, siger politiassistenten til aoh.dk og oplyser, at politiet er i tvivl om, hvorvidt manden er lokalkendt.

Manden beskrives som almindelig af bygning, 170-175 cm høj og iklædt sort strikhue med huller til øjnene. Han bar en mørk jakke, et blåt halstørklæde, lyse handsker, sorte bukser og sorte sko. Med sig havde han et gult koben og en stor blå og hvid indkøbspose fra Jysk - formentlig til at have udbyttet i.

SE OVERVÅGNINGSBILLEDET I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip