Kildemoes Logic Sport anmeldelse

En af deres mange solgte modeller er Logic Sport, som Kildemoes, forståeligt nok, igen i år har på programmet. Med sit strømlinede design og flere versioner, er den en super cykel til både sport og transport.

Denne års model af Logic Sport med 16 udvendige Shimano Claris gear og hydrauliske skivebremser, er en sikker vinder på vejen til nytårsforsættet om mere motion. Claris er et gearsystem som ofte findes hos racercykler på begynderniveau og er derfor et helt udmærket valg for en ”almindelig” citybike, eller sportscykel, som en Logic Sport også sagtens kan kategoriseres som. De hydrauliske skivebremser viser sig fra sin bedste side og bremser konstant og hårdt op, også i frostvejr. Hydrauliske skivebremser fungerer ved at væske (olie i dette tilfælde) løber inde i kablet og giver en gennemgående opbremsning. Dette betyder også at da olie ikke kan fryse, vil man ikke opleve svigtende bremser under frost. Samspillet mellem de udvendige Claris gear, der giver god kraftoverførsel og masser af fart, og de hydrauliske skivebremser som sikrer stabile og hårde opbremsninger, gør en Logic Sport til en godkendt sportscykel eller pendlercykel til de fartglade.

Logic serien fra Kildemoes, kommer i flere forskellige modeller. Der er Logic Flow som er den lidt nedtonede almindelige citybike med rullebremser og indvendige gear og så er det Logic Sport der spænder vidt mellem både ind- og udvendige gear og forskellige bremsesystemer. Som et yderligere plus, til forskel fra 2015 modellerne, har Logic Sport nu også skærme monteret, i samme farve som stellet.

Info: www.kildemoes.dk

Pris: 7.199 kroner

Udstyr: 16 udvendige Shimano Claris gear, hydrauliske skivebremser, mat lak, sportssadel og sportspedaler

 

Dagens Gossip