Kim Christensen forlader FCK til vinter

Selvom det har knebet med spilletiden, siden Kim Christensen kom til FC København i 2010, har den topprofessionelle målmand altid stået klar, når der har været brug for ham. Det beviste han blandt andet i sidste sæson, da Johan Wiland blev skadet.

Kim Christensen overtog med stor autoritet pladsen i løvernes bur og gav i 19 kampe alt for, at FC København skulle hente mesterskabet hjem igen. Noget, der som bekendt lykkedes. Men på trods af gode præstationer, har Kim Christensen i denne sæson måttet se sig degraderet til tredje målmand efter unge Jakob Busk.

En situation, der er uholdbar for den tidligere 34-årige målmand. Derfor forlader han sandsynligvis FC København, når hans kontrakt udløber til vinter. Det fortæller hans agent, Kim Wacker:

- Som udgangspunkt er planen, at Kim skal skifte til vinter, når hans kontrakt udløber, siger han og fortæller, at flere klubber allerede har vist interessere for den tidligere landsholdsmålmand i det her transfervindue:

- Der har været følere. Men jeg afgør ikke, om der skal ske noget - det er op til FCK. For en måneds tid siden sagde de, at de han gerne måtte skifte. Men nu er der kun ti dage tilbage af transfervinduet. Så nu er det nok for sent. FCK skal have én ind, hvis de skal slippe Kim, så det bliver nok først til vinter, han smutter.

Kim Christensen understreger selv, at han lige nu har fuld fokus på FC København. Banker nogle klubber på hans dør inden for de næste par dage, er han dog villig til at se på det:

- Min agent har ansvaret for alt det uden om, men det er klart, at hvis der kommer noget spændende, ser jeg på det. Men lige nu har jeg fuldt fokus på FCK, indtil min kontrakt udløber - og så må vi se, hvad der skal ske derefter, siger han og understreger, at han føler, han er for god til at være tredjemålmand:

-  Jeg føler, jeg bidrog til, at vi vandt guldet. Jeg var en stor del af sæsonen og synes også, jeg gjorde det godt. Jeg har bevist over for mig selv, at jeg kan være med, og jeg føler, jeg har en masse af bidrage med. Så jeg er selvfølgelig skuffet over at være tredjemålmand.

- Men jeg kender gamet. Min kontrakt udløber snart, og der er en ung målmand på vej op, som de kan se en masse fremtid i. Jeg har sat mig for, at jeg bare vil knokle på, og så må vi se, hvad der sker.

Kim Christensen har spillet 28 kampe for FC København på tre sæsoner.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip