Klar til gyser-forestilling i Horsens

Begge hold er placeret under stregen og tæppefald nærmer sig. Der skal point på kontoen. NU, slår AC Horsens cheftræner Johnny Mølby fast.

- Det er en vanvittig vigtig kamp for begge hold. Set fra Silkeborgs stol ligner det sidste chance, hvis de for alvor skal tro på, at det kan lade sig gøre, og vi er ikke helt så presset, men det er tæt på. Der skal ikke herske tvivl om, at vi bare skal vinde den kamp, siger han over mobilen på vej hjem fra Aalborg.

Her overværede han tidligt søndag aften bundrivalerne Brøndby få det ene point efter 1-1 mod AaB.

- Det er et resultat, der er fint for os. Vinder vi over Silkeborg, så går vi forbi Brøndby, og det er jo det, som det hele handler om. Vi har dem tilmed i sidste spillerunde, så et pointforspring vil give os en klar fordel dér, siger han.

Og det er vel Horsens’ største fordel her i slutfasen. At de gule møder tre bundkonkurrenter med først Silkeborg, så Sønderjyske og derefter den potentielle nedrykningsfinale mod Brøndby.

- Det er op til os selv. Vi har det hele i vore hænder og kan selv afgøre det. Der er ingen undskyldning, og hvis bare vi løser vores opgaver, så behøver vi ikke være afhængig af andre holds resultater, siger han.

I Silkeborgs lejr er man heller ikke i tvivl om vigtigheden af ’Horror-aften i Horsens".

- Vi har efterhånden haft mange vigtige kampe i det her forår, men mandagens kamp betyder selvfølgelig ekstra meget. Hvis vi taber til Horsens, er det vel ved at være slut, men hvis vi vinder kampen, så er vi med igen, siger Kasper Risgård.

- Vi skal også håbe på, at andre hold sætter point til, men vi skal først og fremmest selv ud og levere og få nogle point på kontoen. Det er vores fokuspunkt, så vi stadig kan være med, siger midtbanespilleren. 

 

Dagens Gossip