Kløften Festival offentliggør tre danske navne

Kløften Festival i Haderslev er klar med endnu tre navne til årets festival. Det er Mads Langer, Capark North og Birthe Kjær & Feel Good Band.

Mads Langer

Mads Langer har det seneste år cementeret sin position som en af Danmarks mest populære sangskrivere og sangere. I marts udgav Mads sit fjerde album, In These Waters. Det røg direkte ind på førstepladsen af den danske salgsliste (samtidig med at bonus-udgaven af det foregående album, Behold, stadig lå i Top 10 på listen).

Mads Langer blev for nylig hædret med en publikums pris ved DMA.

Carpark North

Carpark North hitter stort med guldsinglen ‘32’ og udsendte deres nye album ’PHOENIX’ 27. Januar med efterfølgende turnéstart, efter 5 års albumtavshed.

Der skulle gå over 5 år mellem det sidste album "Grateful" fra Carpark North og deres helt nye "Phoenix". Et tidsrum udnyttet fuldt ud af trioen, der har spillet flere tours i udlandet, blandt andet en udsolgt arena-tur med de amerikanske rockstjerner 30 Seconds To Mars, samt givet talrige koncerter i Danmark.

Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær turnerer igen, nu med det til lejligheden nydannede ”Feel Good Band, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg,

Repertoiret spænder helt fra starten af Birthes karriere med sange som ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på.

Desuden optræder hun med sine korpiger i medley'er over danske såvel som udenlandske grandprix sange, og det hele bliver blandet med de swingende sange fra hendes seneste album, ”Smile”. Et godt, festligt og alsidigt repertoire.

Dermed har Kløften Festival offentliggjort følgende navne:

L.O.C, Mads Langer. Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Birthe Kjær og Feel Good Band, D.A.D, Carpark North og Eric Burdon.

Kløften Festival løber af stablen fra den 26.-28. juni.

 

Dagens Gossip