KLs hjemmeside lagt ned

09/04/2013 01:50

BNB

Nyheder
»Omkring klokken 19 blev vores hjemmeside lagt ned på grund af for mange forespørgsler på siden, der ikke kunne klare kapaciteten,« siger kommunikationschefen.Hun fortæller, at det sandsynligvis er aktivistgruppen Anonymous, der står bag angrebet, da gruppen allerede søndag lagde en video på YouTube, hvor de varslede angrebet. I videoen lyder det:.»Det er ikke acceptabelt at lockoute lærerne. De har ikke engang haft mulighed for at forhandle. Det er simpelthen for dårligt. Vi, Anonymous, har derfor valgt at tage alle de partiers hjemmesider ned, som har indflydelse på forhandlingerne. Vi er skuffede over jer. Vi er trætte af at blive ignoreret«.Line Aarsland synes, det er rystende at en gruppe mennesker kan føre et sådan angreb ud i livet, bare fordi de er uenige med KL.»Jeg synes, det er noget tankevækkende og udemokratisk. Det begrænser en masse menneskers muligheder. Nu er det heldigvis sket om aftenen, hvor der ikke er så mange inde på siden, men i løbet af dagen har vi mange besøgende,« siger KLs kommunikationschef til bt.dk.

Mest læste i dag

»Omkring klokken 19 blev vores hjemmeside lagt ned på grund af for mange forespørgsler på siden, der ikke kunne klare kapaciteten,« siger kommunikationschefen.

Hun fortæller, at det sandsynligvis er aktivistgruppen Anonymous, der står bag angrebet, da gruppen allerede søndag lagde en video på YouTube, hvor de varslede angrebet. I videoen lyder det:.

»Det er ikke acceptabelt at lockoute lærerne. De har ikke engang haft mulighed for at forhandle. Det er simpelthen for dårligt. Vi, Anonymous, har derfor valgt at tage alle de partiers hjemmesider ned, som har indflydelse på forhandlingerne. Vi er skuffede over jer. Vi er trætte af at blive ignoreret«.

Line Aarsland synes, det er rystende at en gruppe mennesker kan føre et sådan angreb ud i livet, bare fordi de er uenige med KL.

»Jeg synes, det er noget tankevækkende og udemokratisk. Det begrænser en masse menneskers muligheder. Nu er det heldigvis sket om aftenen, hvor der ikke er så mange inde på siden, men i løbet af dagen har vi mange besøgende,« siger KLs kommunikationschef til bt.dk.