Knivstikker fra havnefest menes at være blandt de anholdte

»Vi har afhørt nogle vidner og skal nu i gang med at afhøre de 15 anholdte, vi har siddende, så vi kan blive klogere på, hvem der har gjort hvad. Men vi har en formodning om, at gerningsmanden er blandt de 15,« fortæller vagtchef Søren Christensen fra Nordsjællands Politi lørdag formiddag.

En 26-årig mand blev lørdag nat omkring klokken 00.45 bragt på hospitalet med alvorlige kvæstelser efter fire knivstik. Manden blødte så kraftigt, at han måtte behandles af akutlæger på stedet, før han kunne bringes i ambulance til Hillerød Hospital.

»Der er ikke noget, der tyder på, at offeret og gerningsmanden kendte hinanden i forvejen, men vi ved det endnu ikke. Det er tilsyneladende en lokal gruppe fra Gilleleje-området, der er røget i totterne på en gruppe fra Hillerød,« fortæller Søren Christensen.

Motivet er endnu ukendt, men politiet mener ikke, det er banderelateret.

Nordsjællands Politi oplyser, at en gruppe på 15 nydanskere natten til lørdag blev bortvist fra en havnefest i Gilleleje, da deres opførsel blev skønnet til ikke at være forenelig med en festplads med mange mennesker. Da politiet ankommer til festpladsen, opstår der slagsmål mellem de to grupper fra henholdsvis Gilleleje og Hillerød.

Politiet nåede at anholde fire personer, mens en større gruppe løb fra stedet. De resterende 11 blev efterfølgende anholdt ved Gilleleje Station.

Det 26-årige knivoffer er meldt uden for livsfare.

 

Dagens Gossip