Knivstikker sårer 14 på universitet

09/04/2013 22:30

BNB

Nyheder
Det skriver ABC News lokale hjemmeside fra Houston. Ifølge den lokale TV-station KHOU bekræfter politiet i det amt, skolen ligger i, at der har fundet et knivstikkeri sted på universitetsområdet, men at man endnu ikke ved, hvor mange af de sårede der egentlig er blevet stukket med en kniv. En mandlig mistænkt er tilbageholdt af skolens uafhængige politienhed, men en anden mistænkt er ifølge en udtalelse fra Lone Star-universitetet stadig på fri fod. Både lægehelikoptere og flere ambulancer er ankommet til universitetet. Hele området er lukket ned, og alle studerende har fået en SMS-besked om at søge tilflugt et sikkert sted på skolen. BNB

Mest læste i dag

Det skriver ABC News lokale hjemmeside fra Houston.

Ifølge den lokale TV-station KHOU bekræfter politiet i det amt, skolen ligger i, at der har fundet et knivstikkeri sted på universitetsområdet, men at man endnu ikke ved, hvor mange af de sårede der egentlig er blevet stukket med en kniv.

En mandlig mistænkt er tilbageholdt af skolens uafhængige politienhed, men en anden mistænkt er ifølge en udtalelse fra Lone Star-universitetet stadig på fri fod.

Både lægehelikoptere og flere ambulancer er ankommet til universitetet. Hele området er lukket ned, og alle studerende har fået en SMS-besked om at søge tilflugt et sikkert sted på skolen.

BNB