Knivstikkere meldte sig selv hos politiet

11/04/2013 13:03

Elo Christoffersen

Nyheder
To 22-årige mænd har meldt sig selv på politistationen i Aalborg efter et knivstikkeri i en lejlighed i Kongebrogade i Kolding. Natten til onsdag tvang de to mænd sig ind hos den ene af mændenes ekskæreste og slog en 27-årig mand, der overnattede hos den 21-årige kvinde. Manden blev slået oven i hovedet med en lysestage og blev efterfølgende stukket med en kniv i hofte-regionen. Mændene stak af i en bil, men meldte sig i går hos politiet i Aalborg. Mændene er nu sigtet for kvalificeret vold og fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Kolding klokken 12. De er fra henholdsvis Aalborg og Store Vorde.

Mest læste i dag

To 22-årige mænd har meldt sig selv på politistationen i Aalborg efter et knivstikkeri i en lejlighed i Kongebrogade i Kolding.

Natten til onsdag tvang de to mænd sig ind hos den ene af mændenes ekskæreste og slog en 27-årig mand, der overnattede hos den 21-årige kvinde. Manden blev slået oven i hovedet med en lysestage og blev efterfølgende stukket med en kniv i hofte-regionen.

Mændene stak af i en bil, men meldte sig i går hos politiet i Aalborg.

Mændene er nu sigtet for kvalificeret vold og fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Kolding klokken 12. De er fra henholdsvis Aalborg og Store Vorde.