Knud Erik Langhoff: En fejl at tunnellen i Vonsild ikke var sneryddet

Det var en fejl, at tunnellen under Vonsildvej ved Superbrugsen i Vonsild ikke var ryddet for sne. Det fortæller formand for teknik- og boligudvalget i Kolding Kommune, Knud Erik Langhoff, til kolding-netavis.dk.

- Jeg skal dybt beklage, at der ikke var ryddet for sne. Men der er sket en kommunikationsfejl mellem vores folk, der skal rydde sne med skovl og dem, der kører rundt med en traktor. Og det er dem, der rydder sne med en skovl, der skal sørge for, at tunnellen bliver ryddet, forklarer Knud Erik Langhoff.

Tunnellen er i dag blevet ryddet for sne.

Totalløsning for Vonsildvej

Efter Kolding Netavis tirsdag henvendte sig til Knud Erik Langhoff omkring problemerne på Vonsildvej, blev emnet taget op på teknik- og boligudvalgets møde onsdag.

- Vi har drøftet, hvad vi kan gøre for at fodgængere kan krydse Vonsildvej. Men lige nu har vi ingen løsning. Men jeg mener, at der skal laves en totalløsning på Vonsildvej og det betyder, at vi skal have målt, hvor meget trafik, der kører gennem Vonsild, fortæller Knud Erik Langhoff.

Han tilføjer, at han læste en kommentar til netavisens artikel tirsdag fra formand for Dansk Folkeparti, Gunner Nielsen, der spurgte om der skulle lig på bordet, inden der bliver gjort noget på Vonsildvej.

- Det skal der selvfølgelig ikke, men hvis Dansk Folkeparti har løsningen, så skal de være velkomne til at komme med deres forslag til budgettet, slutter Knud Erik Langhoff.

Kolding Netavis kunne tirsdag berette om en mor med fire børn, der tirsdag eftermiddag ventede i næsten en halv time for at komme over Vonsildvej ved bageren. Men ingen bilister stoppede. Derfor forsøgte moderen og børnene at krydse vejen via tunnellen, men den var altså ikke ryddet for sne - hvilket altså er sket onsdag.

Kunne det ikke være en løsning med lysreguleringer, da bilister fra Hjarupvej og Catolhavegyden har problemer med at komme ud, når de skal svinge til venstre?

- Det kunne være en løsning, siger formand for teknik- og boligudvalget, Knud Erik Langhoff.

 

Dagens Gossip