Køb 67 ejerlejligheder for prisen af Danmarks dyreste

Er du på udkig efter en ejerlejlighed, så var Tuborg Havnepark i Hellerup måske noget for dig.

Landets dyreste ejerlejlighed findes i øjeblikket på Tuborg Havnepark 18 i Hellerup. Og hvis du vil erhverve lejligheden, der koster 18 millioner kroner, så skal du af med en månedlig husleje på 84.000 kroner, skriver Boligsiden.dk.

Lejligheden på 218 kvadratmeter har været til salg i syv måneder.

For kun omkring halvanden måneds nettoydelse kan man købe en af de billigste ejerlejligheder på markedet kontant - en lejlighed på 56 kvadratmeter for kun 125.000 kr.

- Ser man på kontantprisen på de 18 millioner kroner, som den dyrest udbudte ejerlejlighed koster, kan man få hele 67 af de billigste ejerlejligheder, som er til salg på Boligsiden.dk. Det vidner om betydningen af beliggenhed og stand, men alligevel springer det i øjnene, at man kan få en ejerlejlighed for 125.000 kr., fortæller Boligsidens kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Så mange billige lejligheder får du for dyreste i din kommune

Når det kun gælder Københavns Kommune, får man 27 billige ejerlejligheder for prisen af den dyreste lejlighed, der er beliggende i Strandgade i hjertet af København til en pris på 17 millioner kroner.

I andre kommuner er priserne på de dyreste ejerlejligheder - måske ikke overraskende - noget mere moderate.

I listen her kan man se, hvor mange billige ejerlejligheder man kan få for prisen af den dyreste, som er udbudt til salg i hver kommune og landsdel.

 

Dagens Gossip