København Zoo er Nordens bedste dyrepark

Sveriges største rejsesite for børnefamilier har netop kåret København Zoo til Nordens bedste dyrepark. Kåringen er sket på baggrund af en afstemning foretaget af brugerne på sitet Barnsemester.se, hvoraf langt størstedelen er forældre til børn i alderen 0-17 år.

Zoos administrerende direktør Steffen Stræde er begejstret over udmærkelsen: ”Jeg er rigtig stolt over, at svenskerne er så glade for Zoo. Med mere end en million besøgende om året er vi allerede en af danskernes foretrukne turistoplevelser, men at vores broderland også vælger at hædre København Zoo frem for deres egne dyreparker, betragter jeg som en stor anerkendelse”, siger Steffen Stræde.

Igennem hele 2012 har svenske forældre kunnet give en række nordiske dyreparker karakterer, som siden er blevet sammenholdt med vurderinger fra testfamilier udvalgt af rejsesitet.

På baggrund af disse karakterer og vurderinger nominerede Barnsemester.se en liste med nominerede, som sitets brugere kunne stemme om i starten af 2013. Resultatet af afstemningen blev, at København Zoo vandt en fornem førsteplads foran Kolmården Djurpark i Östergötland og Skånes Djurpark.

 

Dagens Gossip