Københavns Byret varetægtsfængsler 29-årig for drab

17/05/2013 14:22

BNB

Nyheder
Det oplyser senioranklager Helle Blendstrup Sørensen fra Advokatur for Organiseret kriminalitet ved Københavns Politi.»Det var det, jeg forventede,« siger hun og fortæller, at hun ikke »fik mulighed« for at vise den videoovervågning, som er sikret fra værtshuset og gaden udenfor.»Det var nok, at jeg fortalte om det,« siger hun.Den drabssigtede ankom omkring midnat natten til fredag til Danmark med fly fra Libanon, hvor han siden 14. januar har siddet fængslet med henblik på udlevering. Han blev internationalt efterlyst tre dage efter drabet 15. september.Straffesagen mod den 29-årige begynder i Københavns Byret 10. september 2013 og omfatter foruden den pågældende tillige hans bror og yderligere en person.

Mest læste i dag

Det oplyser senioranklager Helle Blendstrup Sørensen fra Advokatur for Organiseret kriminalitet ved Københavns Politi.

»Det var det, jeg forventede,« siger hun og fortæller, at hun ikke »fik mulighed« for at vise den videoovervågning, som er sikret fra værtshuset og gaden udenfor.

»Det var nok, at jeg fortalte om det,« siger hun.

Den drabssigtede ankom omkring midnat natten til fredag til Danmark med fly fra Libanon, hvor han siden 14. januar har siddet fængslet med henblik på udlevering. Han blev internationalt efterlyst tre dage efter drabet 15. september.

Straffesagen mod den 29-årige begynder i Københavns Byret 10. september 2013 og omfatter foruden den pågældende tillige hans bror og yderligere en person.