Københavns Lufthavn satser på nyt hotel

08/10/2013 09:54

BNB

Nyheder
Hotel Hilton er lige nu det eneste sted, hvor folk kan overnatte ved Københavns Lufthavn. Men det bliver højst sandsynlig ændret om nogle år.Der er udsigt til, at endnu et hotel skyder op ved Københavns Lufthavn. Det skriver branchesitet Check-in.Hotellet kommer til at ligge lige ved siden af det nuværende Hilton, der rummer 382 værelser og generelt har succes med at trække gæster til. Og fordi det skal placeres lige ved siden af, så skal det nye hotel ifølge administrerende direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye slå sig på noget andet.»Vi har generelt en høj belægningsprocent på Hilton. Men vi kigger nu på muligheden for at opføre et hotel i en anden priskategori. Der vil formentlig blive tale om et trestjernet hotel, hvor Hilton i dag har fem stjerner. Placeringen bliver enten til højre eller venstre for Hilton, men det har vi endnu ikke lagt os helt fast på,« siger til Check-in.Opførslen af et nyt hotel er en del af vækststrategien »World Class Hub« for Københavns Lufthavn. Det handler ikke kun om lufthavnens landingsbaner, men man arbejder også med at lave en CPH Airport City, der skal skabe vækst og kommerciel succes i Københavns Lufthavn gennem blandt andet shopping og et nyt hotel.Lige nu er Københavns lufthavn kun i gang med at tage de første skridt med nye hotelfaciliteter.»Vi er ikke dramatisk langt i processen, men vi har udarbejdet en business case og forbereder nu en udbudsproces, hvor relevante hoteloperatører vil blive indbudt,« siger han til Check-in.

Mest læste i dag

Hotel Hilton er lige nu det eneste sted, hvor folk kan overnatte ved Københavns Lufthavn. Men det bliver højst sandsynlig ændret om nogle år.

Der er udsigt til, at endnu et hotel skyder op ved Københavns Lufthavn. Det skriver branchesitet Check-in.

Hotellet kommer til at ligge lige ved siden af det nuværende Hilton, der rummer 382 værelser og generelt har succes med at trække gæster til. Og fordi det skal placeres lige ved siden af, så skal det nye hotel ifølge administrerende direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye slå sig på noget andet.

»Vi har generelt en høj belægningsprocent på Hilton. Men vi kigger nu på muligheden for at opføre et hotel i en anden priskategori. Der vil formentlig blive tale om et trestjernet hotel, hvor Hilton i dag har fem stjerner. Placeringen bliver enten til højre eller venstre for Hilton, men det har vi endnu ikke lagt os helt fast på,« siger til Check-in.

Opførslen af et nyt hotel er en del af vækststrategien »World Class Hub« for Københavns Lufthavn. Det handler ikke kun om lufthavnens landingsbaner, men man arbejder også med at lave en CPH Airport City, der skal skabe vækst og kommerciel succes i Københavns Lufthavn gennem blandt andet shopping og et nyt hotel.

Lige nu er Københavns lufthavn kun i gang med at tage de første skridt med nye hotelfaciliteter.

»Vi er ikke dramatisk langt i processen, men vi har udarbejdet en business case og forbereder nu en udbudsproces, hvor relevante hoteloperatører vil blive indbudt,« siger han til Check-in.