Københavnsk rejsebureaus jobopslag afvist af Jobnet

Pissup Rejser i København, et dansk rejsebureau der er kendt for sine herreture og polterabend-rejser, søger i øjeblikket en deltidsmedarbejder til at ordne bilag, koordinere projekter, indsamle informationer og andet forefaldende administrativt arbejde. Der er tale om almindeligt kontorarbejde, men alligevel er jobopslaget blevet afvist med årsagen "Anstødelighed".

Rejsebureauet arrangerer rejser der indebærer faldskærmsudspring, stripklub-besøg og skydning med AK47. Men den opslåede stilling har ingen direkte relation til disse ting. Ifølge Jobnets retningslinjer vil de ikke optage annoncer for virksomheder der samarbejder med stripklubber, uanset at stillingen ikke er "erotisk relateret".

Helt ude i hampen

I følge rejsebureauets direktør, Rasmus Christiansen, er det helt ude i hampen at have sådanne retningslinjer.

- Hvis et job er lovligt, bør man kunne annoncere for det på Jobnet. Jobnet har en særlig status på jobsøgningsmarkedet, i og med at det er jobcentrenes portal på nettet og er gratis for annoncøren. Hvis man synes en stilling er så gal, at man ikke vil hjælpe virksomhederne med at finde ansatte, bør man gøre dette job helt ulovligt, siger Rasmus Christiansen.

Du kan se jobopslaget her.

 

Dagens Gossip