Køkken og førstesal udbrændt: 37-årig mand sprang ud af vinduet

16/10/2013 13:34

Elo Christoffersen

Nyheder
En 37-årig mand måtte i nat springe ud af et gavl-vindue på en trelænget landejendom på Okkelsvej i Kollund, syd for Herning. Ved 2-tiden udbrød der brand i stuehuset. Den 37-årige mand sov på førstesalen og opdagede først branden, da han kunne lugte røg. For at komme ud af huset måtte han springe ud af et vindue i gavlen. Han slap uden skader, skriver aoh.dk. Brandvæsnet kom til stedet og fik slukket ilden. Ved 5.30-tiden kunne brandvæsnet forlade stedet. Både køkkenet og førstesalen udbrændte. Branden er formentlig opstået i køkkenet i eller ved komfuret, hvorpå der stod en frituregryde. Men det skal undersøges nærmere.

Mest læste i dag

En 37-årig mand måtte i nat springe ud af et gavl-vindue på en trelænget landejendom på Okkelsvej i Kollund, syd for Herning.

Ved 2-tiden udbrød der brand i stuehuset. Den 37-årige mand sov på førstesalen og opdagede først branden, da han kunne lugte røg. For at komme ud af huset måtte han springe ud af et vindue i gavlen. Han slap uden skader, skriver aoh.dk.

Brandvæsnet kom til stedet og fik slukket ilden. Ved 5.30-tiden kunne brandvæsnet forlade stedet.

Både køkkenet og førstesalen udbrændte.

Branden er formentlig opstået i køkkenet i eller ved komfuret, hvorpå der stod en frituregryde. Men det skal undersøges nærmere.