Køreteknisk kursus for 65 plus’ere

I næste uge tilbyder Haderslev Kommunes Trafiksikkerhedsgruppe køreteknisk kursus til borgere med kørekort, som er fyldt 65. Men skynd dig, for der er kun fem pladser tilbage.

Kurset består af 2 x 3 timers teoriundervisning, 1 x 3 timers banekørsel samt én times bykørsel i egen bil sammen med en kørelærer. Teoriundervisningen ligger den 29. og 30. april fra 9-12 og banekørslen fredag den 2. maj fra 13-16. Bykørslen aftales individuelt med kørelæreren. Både teori og banekørsel afholdes på Køreteknisk Anlæg i Marstrup.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet – dog senest fredag den 25. april klokken 12 – til Eva Vesterholm på 7434 2244 eller mail: [email protected].

Det koster 550 kroner at deltage.

Ingen risiko for at miste kortet

Da der er tale om et kursus og ikke en køreprøve, er der ingen fare for at miste kørekortet, selv om man skulle lave fejl:

- Ingen skal undlade at melde sig, fordi de måske er bange for at lave fejl. Man kan ikke miste kørekortet – kun blive en bedre og mere sikker bilist, siger formand for Trafiksikkerhedsgruppen, Sonja Svendsen.

 

Dagens Gossip