Kolding Brandvæsens frivillige laver mad til skolebørn

Når elever og lærere fra Lyshøjskolen nyder lejrstemningen på Houens Odde, træder frivillige fra Kolding Brandvæsen til og sørger for frokosten og aftensmaden.

Der skal tilberedes over 1.000 portioner pr. måltid, så de frivillige får hænderne fulde. Logistiktjenesten under det frivillige beredskab er dog vant til at hjælpe, når det gælder.

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Det frivillige beredskab under Kolding Brandvæsen løser en lang række specialopgaver i forbindelse med længerevarende indsatser. Når brandvæsnet er i aktion i længere tid ad gangen, er der også behov for at sikre forplejning til indsatsstyrken.

- Logistiktjenesten under vores frivillige beredskab har en uvurderlig værdi, når brandmændene er ved at være lidt matte efter nogle timers indsats. De frivillige sørger for mad og drikke til mandskabet – og de rykker ud både dag og nat. oplyser beredskabschef i Kolding Kommune, Søren Ipsen.

De frivillige hjælper også med forplejningen i andre sammenhænge. Senest har det frivillige beredskab stået for madlavningen til fodboldglade børn til Lunderskov Cup.

Fakta

Det frivillige beredskab i Kolding Brandvæsen består af ca. 40 frivillige, der har base på stationen i Smedegade i Kolding.

Det frivillige beredskab supplerer Kolding Brandvæsens øvrige enheder med specialfunktioner inden for forplejning, skadestedskommunikation, pumpeopgaver, samarittertjeneste, kørselsopgaver og lignende.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip