Kolding bruger 9,3 millioner kroner på 41 nye byggegrunde

23/10/2012 12:34

Elo Christoffersen

Nyheder
Økonomiudvalget i Kolding Kommune sagde på sit møde mandag eftermiddag god for at slippe 9.390.000 kroner til brug for starten på byggemodningen af i alt 41 nye byggegrunde i Elkærholmparken nord for Kolding. Det nye boligområde kommer til at ligge på et tolv hektar stort areal i et smukt bakket naturområde ved den store gård, Elkærholm, ved Vester Nebel, skriver Vamdrup Netavis. Udvalget besluttede i første omgang, at dele projektet op i to etaper. Første etape kommer til at omfatte byggemodning af 24 nye attraktive boliggrunde, og dette arbejde skal iværksættes allerede i indeværende år, mens byggemodningen af de resterende grunde må vente lidt endnu.

Mest læste i dag

Økonomiudvalget i Kolding Kommune sagde på sit møde mandag eftermiddag god for at slippe 9.390.000 kroner til brug for starten på byggemodningen af i alt 41 nye byggegrunde i Elkærholmparken nord for Kolding.

Det nye boligområde kommer til at ligge på et tolv hektar stort areal i et smukt bakket naturområde ved den store gård, Elkærholm, ved Vester Nebel, skriver Vamdrup Netavis.

Udvalget besluttede i første omgang, at dele projektet op i to etaper. Første etape kommer til at omfatte byggemodning af 24 nye attraktive boliggrunde, og dette arbejde skal iværksættes allerede i indeværende år, mens byggemodningen af de resterende grunde må vente lidt endnu.