Kolding Byferie skifter navn

Et miks af anderledes oplevelser for øjne og sanser skal sikre Kolding Byferie en solid og synlig plads som fremtidens lejlighedshotel. Alt for længe har stedet levet en lidt for anonym og hengemt tilværelse, mener direktør Jeanette Therkildsen.

- Mange gange har jeg hørt gæsterne sige:

- Sikke en perle, I har. Men hvor er det synd, I lever så skjult.

- Det forsøger vi at gøre op med nu. Fremover skal oplevelsen være den røde tråd og en uendelig kilde af inspiration til, hvordan man kan sammensætte sit ophold på nye måder. Vores gæster skal mærke, at stedets ånd sætter spor i hukommelsen og trænger ind under huden, siger Jeanette Therkildsen.

Et kalejdoskopisk mønster inspireret af lejlighedernes geometriske form går igen i alt fra det geometriske kunstværk i glastårnet ved indgangen til tæppernes form og væggenes mønstre i lejlighederne. Spisebordene har form som et æg, og de gule skåle illustrerer blommen.

På søjlerne i lejlighederne finder man et stort kort med forslag til aktiviteter i Kolding, og på bagsiden af køkkenlågerne er der opskrifter på pandekager og andet godt. Samtidig får de 84 lejligheder en grundig overhaling med malerpenslen og på sigt bliver der sat en flot lysinstallation op på området.

- De nye tiltag overrasker øjet og bringer smilet frem. Og det håber vi selvfølgelig, at vores gæster er enige i, siger Jeanette Therkildsen.

Større frihed

Fornyelsen sker som led i en større proces, som det lokale designbureau Flyvende Oktober har faciliteret og designet de konkret tiltag udfra. I samme forbindelse har ledelsen besluttet, at Kolding Byferie pr. 1. februar 2014 skifter navn til Kolding Hotel Apartments.

- Især udenlandske turister forstår ikke, hvad Kolding Byferie er og nogle forveksler os med et turistbureau. Derfor skifter vi til et navn, der siger, hvad vi er: Lejligheder med hotelstandard. Hos os får man en stue, et soveværelse og et køkken, hvor man selv kan lave mad. Det er frihed i forhold til et hotelværelse, siger Jeanette Therkildsen, der også fremhæver, at navnet bevidst indeholder ordet 'Kolding'.

- Vi læner os op af kommunens strategi 'Vi designer livet' med alle de oplevelser, man kan få her. Og vi forventer, at vi kan tilgodese gæsterne og ramme fremtidens forbrugere med den nye palette, vi tilbyder fremover.

 

Dagens Gossip