Kolding har succes med P-skrabebilletter

Kolding Kommune har succes med indførelsen af de nye P-skrabebilletter i midtbyen. De blev indført for et halvt år siden og på nuværende tidspunkt er der solgt over 1.200 skrabebilletter.

- Det er altid vanskeligt at vurdere efterspørgslen, når man introducerer et nyt produkt, men vi er meget tilfredse med salget af de nye skrabebilletter. Det er gået over al forventning, fortæller teknisk assistent Inge-Lise Brill Pedersen fra kommunens trafikafdeling.

Kolding Kommune sælger tre forskellige skrabebilletter, der gælder i henholdsvis et, tre og syv døgn. P-billetterne er primært tiltænkt turister og andre gæster, men også kommunens borgere er begyndt at købe skrabebilletterne.

- Vi har nogle borgere med månedskort til udvalgte P-pladser i Kolding midtby. Når de skal på ferie, kan det sommetider betale sig at udskifte månedskortet med en skrabebillet, forklarer Inge-Lise Brill Pedersen.

P-skrabebilletterne kan købes i kommunens netbutik, men sælges også fra Turistbureauet, By- og Udviklingsforvaltningen samt på de overnatningssteder, der ønsker at tilbyde dem til deres gæster.

Fakta

P-skrabebilletter fungerer på den måde, at du skraber parkeringstidspunktet frit på billetten, som herefter placeres i bilens forrude. Afhængig af, hvilken billet du har købt, kan du herefter parkere i henholdsvis et, tre og syv døgn.

Priserne for skrabebilletterne er:

• Et døgn: 35 kroner.

• Tre døgn: 70 kroner.

• Syv døgn: 150 kroner.

I de første seks måneder af 2013 har kommunen solgt 1.223 P-skrabebilletter.

 

Dagens Gossip