Kolding Havn får ny direktør

Claus Holm Christensen har en fortid som orlogskaptajn ved Søværnets Operative Kommando, og han har siden 2008 været havnekaptajn ved Århus Havn.

- Jeg glæder mig meget til at starte i den nye stilling. Jeg ser store udviklingsperspektiver i Kolding Havn. Placeringen i Trekantområdet tæt på motorvej og jernbane er meget attraktiv, og det skal vi selvfølgelig udnytte. Vi skal turde være innovative og modige, siger Claus Holm Christensen og fortsætter:

- Jeg kunne også godt forestille mig, at vi kunne tiltrække krydstogtsskibe. Selvfølgelig ikke de allerstørste, men klassen under kunne sagtens lægge til i Kolding, hvor vi har masser af attraktioner. Det ville også komme handelslivet til gode.

Formanden for Kolding Havn, Iver Pedersen, har store forventninger til den nye direktør, hvis ansættelse skal endelig godkendes af Kolding Byråd 28. januar 2013.

- I Havnebestyrelsen er vi sikre på, at Claus Holm Christensen er den helt rigtige mand til at sikre en fortsat udvikling af Kolding Havn. Han kommer fra en lederstilling i en af Danmarks største erhvervshavne, og har et solidt og værdifuldt branchekendskab. Han er udviklingsorienteret og dygtig til at samarbejde, hvilket kan bidrage til at skabe gode holdbare løsninger for havnen, siger Iver Pedersen.

Claus Holm Christensen bor i Højbjerg ved Århus sammen med sin kone og to døtre på 13 og 17 år. I sin fritid holder han af at løbe, og spille golf.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip