Kolding Kommune og UC Syd underskriver partnerskabsaftale

IT i folkeskolen, designbørnehave, innovation i den offentlige omsorg. Det er alle satsningsområder for Kolding Kommune, men det er også områder, hvor University College Syddanmark med sine kommunikations- og velfærdsuddannelser har særlige kompetencer.

I går indgik de to parter så en partnerskabsaftale, der sætter en fast ramme om samarbejdet.

- I Kolding har vi set en ganske attraktiv partner med mange kvaliteter og muligheder. En dynamisk og ambitiøs by med et stærkt erhvervsliv, et spændende uddannelsesmiljø og mange unge. Dem vil vi gerne tiltrække til vores uddannelser, sagde Carl Holst, bestyrelsesformand for University College Syddanmark ved underskrivelsen.

Kolding som uddannelsesby

Koldings borgmester Jørn Pedersen (V) lagde i sin tale vægt på, at aftalen kan være med til at virkeliggøre kommunens visioner.

- Uddannelse er vigtig, derfor er aftalen vigtig, og den kan bidrage til at styrke Kolding som uddannelsesby. Samarbejdet kan være med til at virkeliggøre Kolding Kommunes vision, som bl.a. indebærer, at vi ønsker at lade designpædagogik og designprocesser indgå i børnenes uddannelser.

Ny viden

University College Syddanmark uddanner blandt andet kommunens lærere og sygeplejersker, så aftalen er en mulighed for at styrke uddannelserne og skabe ny viden gennem fælles projekter. Samarbejdet kan således handle om alt fra videreuddannelse af Kolding Kommunes medarbejdere til studenterprojekter, netværksdannelse og forskningssamarbejde.

- Vi kan sammen generere ny viden i de projekter, vi skal til at samarbejde om, og den nye viden kan komme både UC Syddanmarks uddannelser og Kolding kommunes medarbejdere, borgere og erhvervsliv til gode, sagde Birthe Friis Mortensen, rektor for University College Syddanmark.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip