Kolding og Falck underskriver i 32 meters højde

21/10/2013 14:56

Elo Christoffersen

Nyheder
Det bliver i 32 meters højde, at Kolding Kommune og Falck underskriver en ny aftale om, at redningskorpset skal levere hjælpemidler til kommunens ældre og medborgere med særlige behov. Det sker mandag den 28. oktober. De to parter skal tilbringe en del dagen i de højere luftlag, og socialudvalgsformand i Kolding Kommune, Tine Roos Nørgaard, ser frem til samarbejdet med Falck. - Aftalen med Falck er med til udvide kredsen af samarbejdspartnere og dermed åbne kommunen op for nye tanker og ideer, hvilket også stemmer godt overens med vores velfærdsstrategi. Det er afgørende at borgere med behov for et hjælpemiddel får både hurtig og kvalificeret hjælp, og nu får borgerne derudover også mulighed for at se hvilke hjælpemidler der kan være med til at give dem et mere selvstændigt og selvhjulpent liv, siger Tine Roos Nørgaard, med henvisning til det udvalg af hjælpemidler der vil være til rådighed for test og instruktion i hjælpemiddeldepotet. Også administrerende direktør i Falck Hjælpemidler, Jens Lunn ser frem til at underskrive den nye aftale i en af Falcks røde brandbiler. - Det er for at symbolisere, at vores gode samarbejde når nye højder med denne aftale. Vi har i forvejen mange tillidskrævende opgaver som for eksempel brandslukning, som vi løser for kommune, virksomheder og borgere i Kolding, og vi er stolte af at blive vist den tillid og vil gøre vores yderste for at leve op til den, siger Jens Lunn. Se den nyeste velfærdsteknologi De mange hundrede borgere i Kolding, der hvert år har brug for hjælpemidler som rollatorer, gribetænger, badebænke og toiletforhøjere vil fremover blive betjent af Falck Hjælpemidler. Aftalen trådte officielt i kraft 10. juni i år og løber til 1. juni 2018. I forbindelse med overdragelsen holder Kolding Kommune og Falck Hjælpemidler åbent hus i hjælpemiddeldepotet. Det sker på Jernet 13 i Kolding fra klokken 13.30-15.

Mest læste i dag

Det bliver i 32 meters højde, at Kolding Kommune og Falck underskriver en ny aftale om, at redningskorpset skal levere hjælpemidler til kommunens ældre og medborgere med særlige behov. Det sker mandag den 28. oktober.

De to parter skal tilbringe en del dagen i de højere luftlag, og socialudvalgsformand i Kolding Kommune, Tine Roos Nørgaard, ser frem til samarbejdet med Falck.

- Aftalen med Falck er med til udvide kredsen af samarbejdspartnere og dermed åbne kommunen op for nye tanker og ideer, hvilket også stemmer godt overens med vores velfærdsstrategi. Det er afgørende at borgere med behov for et hjælpemiddel får både hurtig og kvalificeret hjælp, og nu får borgerne derudover også mulighed for at se hvilke hjælpemidler der kan være med til at give dem et mere selvstændigt og selvhjulpent liv, siger Tine Roos Nørgaard, med henvisning til det udvalg af hjælpemidler der vil være til rådighed for test og instruktion i hjælpemiddeldepotet.

Også administrerende direktør i Falck Hjælpemidler, Jens Lunn ser frem til at underskrive den nye aftale i en af Falcks røde brandbiler.

- Det er for at symbolisere, at vores gode samarbejde når nye højder med denne aftale. Vi har i forvejen mange tillidskrævende opgaver som for eksempel brandslukning, som vi løser for kommune, virksomheder og borgere i Kolding, og vi er stolte af at blive vist den tillid og vil gøre vores yderste for at leve op til den, siger Jens Lunn.

Se den nyeste velfærdsteknologi

De mange hundrede borgere i Kolding, der hvert år har brug for hjælpemidler som rollatorer, gribetænger, badebænke og toiletforhøjere vil fremover blive betjent af Falck Hjælpemidler. Aftalen trådte officielt i kraft 10. juni i år og løber til 1. juni 2018.

I forbindelse med overdragelsen holder Kolding Kommune og Falck Hjælpemidler åbent hus i hjælpemiddeldepotet. Det sker på Jernet 13 i Kolding fra klokken 13.30-15.