Kolding Teaterforening byder på musicalen Fregatten Jylland

18/10/2013 06:59

Elo Christoffersen

Nyheder
I aften byder Kolding Teaterforening på en nyskrevet musical. Det er musicalen Fregatten Jylland, der markerer 150-året for krigen i 1864 til næste år. Musicalen er fyldt med humør og ladet med energi. Stig Rossen, Ole Thestrup og Pernille Schrøder står i spidsen for et stort ensemble, der i musicalen skildrer en række menneskers skæbne før, under og efter ”Slaget om Helgoland” i 1864. Politiske rænker smedes i København hvor også venskaber og kærlighedsforhold spirer, og det kulminerer i en både dramatisk og tårevædet rejse fra krig til fred, fra splid til kærlighed. Alt sammen i et orgie af farver og billeder. Disse måneder, som var skæbnesvangre for landet, skildrer musicalen med lige dele hjerte, smerte og glimt i øjet. På trods af tragedien i det store går livet videre i det små. Musicalen om denne vigtige begivenhed i Danmarkshistorien er skrevet af forfatterne og komponisterne Kim Sørensen, Thomas Høg og Anders Barfoed. Daniel Bohr har iscenesat. Forestillingen starter klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Mest læste i dag

I aften byder Kolding Teaterforening på en nyskrevet musical. Det er musicalen Fregatten Jylland, der markerer 150-året for krigen i 1864 til næste år.

Musicalen er fyldt med humør og ladet med energi. Stig Rossen, Ole Thestrup og Pernille Schrøder står i spidsen for et stort ensemble, der i musicalen skildrer en række menneskers skæbne før, under og efter ”Slaget om Helgoland” i 1864.

Politiske rænker smedes i København hvor også venskaber og kærlighedsforhold spirer, og det kulminerer i en både dramatisk og tårevædet rejse fra krig til fred, fra splid til kærlighed. Alt sammen i et orgie af farver og billeder.

Disse måneder, som var skæbnesvangre for landet, skildrer musicalen med lige dele hjerte, smerte og glimt i øjet. På trods af tragedien i det store går livet videre i det små.

Musicalen om denne vigtige begivenhed i Danmarkshistorien er skrevet af forfatterne og komponisterne Kim Sørensen, Thomas Høg og Anders Barfoed. Daniel Bohr har iscenesat.

Forestillingen starter klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.