Kollegaer sørger over død rocklegende

Den buldrende, hæse stemme bag kæmpehits som "You Can Leave Your Hat On" og "Unchain My Heart," musikeren Joe Cocker er død, 70 år gammel.

Det bekræftede hans agent, Barrie Marshall, mandag over for BBC, mens han over for New York Times uddyber, at dødsfaldet skyldes lungecancer.

- Han er uden tvivl den største rock/soul-stemme, der nogensinde er kommet fra England. Han forblev den samme mand hele sit liv. Enorm talentfuld, en sand stjerne, en venlig og ydmyg mand, som elskede at optræde. Enhver, der har set ham live, vil aldrig nogensinde glemme ham, siger Marshall til BBC.

Dødsfaldet har fået mange fans til at udtrykke deres kondolence og sorg over rockmusikerens farvel, og blandt Cockers musikkolleger hylder man ham for den unikke stemme og de enestående optrædener.

Cocker, som kom ud af den klassiske, engelske arbejderklasse, brød igennem med coverversionen af et Beatles-nummer. Og Beatles-musikeren Ringo Starr er blandt de sørgende:

- Farvel og Gud velsigne Joe Cocker fra en af hans venner, fred og kærlighed, skriver Starr på Twitter.

Også skuespiller- og sangerinden Bette Midler mindes Cocker i en kærlighedserklæring på det sociale medie.

- Jeg elskede Joe Cocker. Jeg har set ham live mange gange og var altid overrasket over hans rækkevidde og sjæl. Han var en hjerteknuser på så mange måder. Hvil i fred, skriver hun, mens sangeren Brian Adams begræder tabet af sin gode kammerat:

- Hvil i fred min gode ven, du var en af de bedste rocksangere nogensinde.

Også rockmusikeren Lenny Kravitz hylder Cocker for sit væsen.

- Tak for at dele din sjæl, skriver han, mens boybandet One Direction udtrykker kondolencen:

- Joe Cocker. Hvil i fred.

Joe Cocker optrådte senest i Danmark i august 2013 med turnéen "Fire It Up." Han efterlader sig hustruen Pam Baker.

Newspaq

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip