Komiker jubler: Kræften har holdt sig væk i to år

Årsdage skal markeres. Det gælder ikke mindst, når man som den danske komiker Christian Geo Heltboe - bedre kendt som Geo - kan fejre to år uden cancer.

Mandag kunne han således proklamere på de sociale medier, at hans opfølgende undersøgelse for kræft havde erklæret ham fortsat rask.

Dagen valgte Geo at bruge på en god cykeltur til posthuset sammen med sin datter, hvor et kæmpe læs pakker blev sendt direkte af sted til komikerens trofaste fans.

Pakkerne passede såmænd også glimrende til lejligheden, idet de alle sammen indeholdt Geos egen bog "Ikk' for sjov, Om kemo og comedy", som udkom i april sidste år.

På et foto, som Geo mandag har lagt på det sociale medie Instagram, ses en ladcykel fyldt til bristepunktet med store frankerede kuverter. Til billedet har Geo tilføjet teksten:

- Så har min datter og jeg cyklet Østerbro tyndt for at få postet jeres bøger. Er meget beæret over, der stadig er så stor interesse for den. Håber I kan lide den, skriver Geo og fortsætter:

- Og så på dagen, hvor jeg kom (rystende nervøs) igennem toårskontrol, bliver livet bedre, skriver han og følger op med flere hjerter og smileyer.

Den livsglade komiker kunne i september 2012 offentliggøre den gode nyhed, at han var erklæret rask for den testikel- og lungekræft, der havde vendt op og ned på hans liv.

Godt seks måneder senere udkom Geo med sin personlige beretning "Ikk' for sjov, Om kemo og comedy".

Se billedet af Geos læssede ladcykel her: http://instagram.com/p/ssSYR7lqAQ/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip