Komiker svarer på terrorkritik efter homojoke

Gerningsmanden bag lørdagens terrorangreb i København skulle fanges og misbruges af 25 bøsser, inden han blev pågrebet af politiet.

Sådan skrev komikeren Sebastian Dorset søndag på Twitter, og den udmelding har han siden fået meget kritik for af blandt andre den homoseksuelle skuespiller og tidligere borgmester i København, Klaus Bondam.

Og nu bruger Dorset sin Facebook-profil til at forklare, hvorfor han skrev det kontroversielle "tweet".

- Det er på ingen måde en nedvurdering af de homoseksuelle, tværtimod. Jeg hylder, at politiet beskytter et samfund, hvor man ikke ligger under for religiøse fordomme og undertrykkelse af andres frie ret til at udfolde sig, som de synes, skriver han således.

Den 44-årige standupkomiker undskylder ikke sine omstridte ord, men han erkender dog, at han godt kan forstå, hvorfor nogen misforstod ham.

- Jeg havde ikke til hensigt at støde andre end den hensynsløse fundamentalistiske fantast, der på det tidspunkt endnu ikke var blevet skudt af Politiet, men jeg kan da godt ses at mit tweet kan misforstås, hvis man vil, skriver han.

Gerningsmanden, som Dorset skriver om, nåede at dræbe to mennesker, inden politiet skød og dræbte ham tidligt søndag morgen på Nørrebro i København.

Læs Dorsets lange forklaring af sin kontroversielle Twitter-opdatering her: https://www.facebook.com/memory.dorset/posts/487480221391506

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip