Kommentator: Værdipolitisk Khader bliver næppe minister

Timingen for Naser Khaders comeback til dansk politik er god for De Konservative i en situation, hvor værdipolitikken fylder meget.

Det siger politisk redaktør hos Fyens Stiftstidende, Elisabet Svane, til Ritzau, efter De Konservative tirsdag aften har bekræftet, at Khader bliver folketingskandidat for partiet i Østjylland.

- Værdipolitikken er kommet på tapetet igen, og der er han selvfølgelig stærk. Det er et godt tidspunkt, han kommer tilbage på, men på den anden side er det ikke altid, det lykkes, når man laver comeback, siger Elisabet Svane.

Spørgsmål: Hvis regeringsmagten skifter, kan han så blive minister?

- Der er mange "hvis’er" der. Hvis Konservative kommer med i en regering, så sidder der nok nogle før ham. Hans politiske historie viser, at han er stærk på værdier, men han er ikke en super stærk hverken leder eller administrator.

- Jeg ser ham ikke som en kommende skatteminister, hvis det er det, du spørger mig om, siger Elisabet Svane.

Naser Khader har været væk fra Folketinget i knap fire år, men nu er timingen til et comeback det rette, siger han til Jyllands-Posten tirsdag aften.

- Jeg er nået til den konklusion, at det er det helt rigtige at gøre. Jeg føler, at jeg kan bidrage med noget, som ikke findes i dansk politik i øjeblikket, siger Naser Khader til avisen.

Khaders comeback til dansk politik, idet han smækkede med døren, da han gik ud af politik i 2011.

- Jeg interviewede ham for to år siden i Washington, og der var det helt definitivt, at den politiske dør var lukket, og han skulle noget andet, siger politisk redaktør Elisabet Svane.

Naser Khader har ud over De Konservative også siddet i Folketinget for Radikale Venstre, Ny Alliance og Liberal Alliance.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip