Kondomudbringning - nyt sexkoncept i New York

Vil newyorkerne ikke komme til kondomerne, må kondomerne komme til newyorkerne.

Sådan ser forretningsstrategien bag L. Condoms umiddelbart ud, men der ligger mere bag. For hvert købte kondom giver kunden nemlig samtidig ét gratis til et menneske i verdens højrisikolande, hvad HIV og AIDS angår.

Kvinden bag konceptet, der fra 1. maj udvider fra områder i L.A. og San Fransisco til New York, er fotojournalisten Talia Frenkel. Det var i forbindelse med Røde Kors-arbejde i højrisikoområder, at hun besluttede at lave et én-for-én-koncept, hvor hvert solgt kondom automatisk donerer ét gratis dér, hvor der er allermest brug for det, og hvor folk måske ikke har råd til det.

Har du selv husket gummi? Bestil i dag, få diskret leveret i morgen

Ifølge Frenkel er sex en menneskeret, som ingen bør dø af. Hun anerkender desuden manges frygt for apoteker, kiosker og andre salgssteder, der kan flirte med flovhedstærskelen. For ikke at glemme de dovne, der ikke gider købe kondomer, og de impulsive, som er seksuelt aktive med skiftende partnere, men bare glemmer at købe dem. Og det skal der laves om på.

Fra maj kan indbyggere i New York derfor ringe i tidsrummet ti formiddag til 23 aften, hvis temperaturen i lysttermometeret hamrer i det røde felt, og der er gummitørke i natbordsskuffen. Så ankommer et cykelbud indenfor en times tid og leverer diskret sikker sex til døren.

Det kræver naturligvis, at man kan vente med at rulle klaveret ud, til der er en tut at trutte i. Kan man ikke, kan man i stedet overveje et gummirelateret måneds-abonnement. Sådan et findes nemlig også.

/Dagens.dk i samarbejde med Erotik.dk/

 

Dagens Gossip