Kongelige øjeblikke fra Operaen

30/11/2012 13:36

Finn Jensen

Nyheder
Det har været et festligt og fornøjeligt år i både det danske og ikke mindst det britiske kongehus, og de to TV 2-nyhedsværter Natasja Crone og Peter Grønborg runder 2012 af med et flot tilbageblik i "TV 2 012: De kongelige øjeblikke". I 2012 fik Danmark en lille ny prinsesse, da prins Joachim og prinsesse Marie blev forældre til datteren, prinsesse Athena. To dronninger kunne fejre jubilæum: Dronning Margrethe med sit 40 års regeringsjubilæum og dronning Elizabeth med 60 års jubilæum. London var den helt store kongelige festhovedstad i 2012, der udover at lægge gader og stræder til den store jubilæumsfest, også var vært for OL i sommer, hvor blandt andre dronning Margrethe og kronprinsparret besøgte legene. - Det var et stort øjeblik, da jeg oplevede et London, der bare ville fejre sin dronning, selvom regnen væltede ned, siger Natasja Crone, der dækkede dronningejubilæet i juni. Natasja Crone og Peter Grønborg præsenterer de kongelige højdepunkter, live gæster og musikalske overraskelser fra Operaens smukke foyer i København. "TV 2 012: De kongelige øjeblikke" vises på TV 2 torsdag 20. december.

Mest læste i dag

Det har været et festligt og fornøjeligt år i både det danske og ikke mindst det britiske kongehus, og de to TV 2-nyhedsværter Natasja Crone og Peter Grønborg runder 2012 af med et flot tilbageblik i "TV 2 012: De kongelige øjeblikke".

I 2012 fik Danmark en lille ny prinsesse, da prins Joachim og prinsesse Marie blev forældre til datteren, prinsesse Athena.

To dronninger kunne fejre jubilæum: Dronning Margrethe med sit 40 års regeringsjubilæum og dronning Elizabeth med 60 års jubilæum.

London var den helt store kongelige festhovedstad i 2012, der udover at lægge gader og stræder til den store jubilæumsfest, også var vært for OL i sommer, hvor blandt andre dronning Margrethe og kronprinsparret besøgte legene.

- Det var et stort øjeblik, da jeg oplevede et London, der bare ville fejre sin dronning, selvom regnen væltede ned, siger Natasja Crone, der dækkede dronningejubilæet i juni.

Natasja Crone og Peter Grønborg præsenterer de kongelige højdepunkter, live gæster og musikalske overraskelser fra Operaens smukke foyer i København.

"TV 2 012: De kongelige øjeblikke" vises på TV 2 torsdag 20. december.