Kongelige øjeblikke fra Operaen

Det har været et festligt og fornøjeligt år i både det danske og ikke mindst det britiske kongehus, og de to TV 2-nyhedsværter Natasja Crone og Peter Grønborg runder 2012 af med et flot tilbageblik i "TV 2 012: De kongelige øjeblikke".

I 2012 fik Danmark en lille ny prinsesse, da prins Joachim og prinsesse Marie blev forældre til datteren, prinsesse Athena.

To dronninger kunne fejre jubilæum: Dronning Margrethe med sit 40 års regeringsjubilæum og dronning Elizabeth med 60 års jubilæum.

London var den helt store kongelige festhovedstad i 2012, der udover at lægge gader og stræder til den store jubilæumsfest, også var vært for OL i sommer, hvor blandt andre dronning Margrethe og kronprinsparret besøgte legene.

- Det var et stort øjeblik, da jeg oplevede et London, der bare ville fejre sin dronning, selvom regnen væltede ned, siger Natasja Crone, der dækkede dronningejubilæet i juni.

Natasja Crone og Peter Grønborg præsenterer de kongelige højdepunkter, live gæster og musikalske overraskelser fra Operaens smukke foyer i København.

"TV 2 012: De kongelige øjeblikke" vises på TV 2 torsdag 20. december.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip