”Kongerne af Svendborg” indtager Valdemar Slot

Kongerne lever til fulde op til deres navn, når de denne sommer residerer med de fortryllende omgivelser ved Valdemar Slot som hjemmebase. Optagelserne til Kanal 5's ”Kongerne af Svendborg” er allerede i fuld gang, og at de otte festglade deltagere nok skal få sat kolorit på det Sydfynske, er indehaver af Valdemar Slot, Caroline Fleming, ikke i tvivl om:

-Det er rigtigt, at vi har besøg af Kongerne på Valdemar Slot hen over sommeren, og jeg er sikker på, at det nok skal blive en sjov oplevelse både for Kongerne og for vores andre besøgende, siger Caroline Fleming.

I ”Kongerne af Svendborg” vil to helt nye Konger være med til at give den gas sammen med Knaldperlen, Foxy, Dolken, Posh, Miami og Blondie. Som wingman får fyrene forstærkning i form af 21-årige Glenn ’Zebra’ fra Kalundborg, der går på Lager og Transport uddannelsen. Glenn er en rigtig prettyboy, der jager alt hvad der rører sig på savannen.

I byen er han den søde fyr, der kan snakke med pigerne, som forstår dem og som lytter - men han er også ham, som altid scorer. Selv mener han, at han har lært det der med kvinder af sin søster.

Mellem pigerne finder man også et nyt ansigt. Rosa ’Bubbly’ på 23 år bor i Odense med sin chi hua hua Archie. Hun læser til sygeplejerske på 2. år, og drømmer om at blive anæstesi-sygeplejerske og komme til at køre med ambulance. For der er gang i Rosa, og der skal ske noget omkring hende – hele tiden.

Rosa er en drengepige, der ligeså gerne hopper i flade sko som stiletter, og så har hendes temperament tendens til at løbe af med hende – især når hun har fået noget at drikke.

Det bliver dog ikke kun sjov og ballade i Svendborg, for vanen tro har Kongerne også pligter, der skal varetages, og denne sommer skal de arbejde på minigolfbanen på Valdemar Slot. Men når natten falder på, går det løs i party-byen Svendborg.

Og her er der blevet taget godt imod Kongerne, som oplever en massiv interesse fra hele byen, der er parate til at give Kongerne en fest, de aldrig glemmer.

”Kongerne af Svendborg” har premiere på Kanal 5 til efteråret.

 

Dagens Gossip